zorgbanner2021
Baby

Baby Spa in Nederland: Een dagje wellness met baby!

Baby’s, peuters en kleuters hebben gedurende dag veel prikkels te verwerken. Het is belangrijk dat deze prikkels goed verwerkt worden, anders kan het uitlopen op huilbuien, slecht slapen en driftigheid. Een goede manier om je baby te laten ontspannen? Ga gezellig saampjes naar een Baby Spa in Nederland.

biostime banner 1

Dagje wellness met je baby!

Nu je een kleine baby hebt, kun je de dagen in de sauna met je vriendinnen even niet meer doen. Maar je kunt wel naar een Baby Spa in Nederland, zoals Joli Bébé Baby Spa en Wellness in Montfoort bij Utrecht.
In Azië zijn Baby Spa’s al een waar fenomeen. Sinds enige tijd is het overgewaaid naar Europa en nu wordt het ook in Nederland steeds populairder.
babyspa in nederland wellness met je baby
Zo’n dagje wellness met je baby is ontzettend leuk voor je kleintje, voor jou en voor jullie onderlinge band. Vergeet natuurlijk ook niet papa mee te nemen. Je baby kan genieten van zijn of haar eerste wellness dagje vanaf twee weken oud. Een Baby Spa is speciaal voor jonge baby’s tot ongeveer een half jaar.
Tijdens het dagje wellness kan je baby ontspannen en rondspartelen in een badje van 35° C terwijl het hoofdje netjes boven water wordt gehouden met behulp van drijfringen of een zwemring. Je baby gaat dit echt heerlijk vinden! Daarnaast kun je jouw baby extra laten genieten door hem of haar een babymassage te (laten) geven.

unitedconsumer zorgbanner

Voordelen van een Baby Spa

Een dagje naar een Baby Spa in Nederland heeft diverse voordelen. Als eerste is het een leuk uitje met je baby, waarvan je van tevoren al weet dat je baby het geweldig gaat vinden (en jij dus ook). Ten tweede kan het je baby helpen om even lekker te ontspannen en rond te dobberen. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen:

  • Zo is het goed voor de spierontwikkeling omdat je baby mooi vrij kan bewegen
  • Werkt het bevorderend voor het slaapritme en kan helpen om onrustige baby’s te kalmeren
  • Het is goed voor de onderlinge band tussen jou en je baby
  • Het kan bepaalde babykwaaltjes verlichten zoals darmkrampjes of reflux
  • Is goed voor de ademhaling

wellness met baby

Baby Spa in Nederland in Montfoort

Ongeveer een jaartje geleden kon je nog niet naar een Baby Spa in Nederland, maar nu is hier verandering in gekomen. Zo is er sinds maart 2018 een Baby Spa in Montfoort, genaamd Joli Bébé Baby Spa en Wellness.
Bij Joli Bébé kun je jouw baby van 0 tot 6 maanden heerlijk laten genieten in één van de whirlpoolbaden. Het water is helder en schoon, zonder chemische middelen. Het heeft ook een lekkere temperatuur van 35° C. Er zijn twee sessie tegelijk mogelijk.
joli babyspa en wellness nederland
Het leuke van Joli Bébé is dat je jouw baby na het badje kunt verwennen door zelf een ontspannende massage te geven onder professionele begeleiding. Je leert dus ter plekke hoe je dit kunt doen. Zo’n massage geven is ontzettend goed voor jullie onderlinge band.

Er zijn diverse opties waarvoor je kunt kiezen. Bijvoorbeeld een heerlijk badje voor je baby met massage of zonder massage. Je kunt online een afspraak maken voor de doordeweekse dagen. In het weekend en ‘s avonds is een afspraak op aanvraag ook mogelijk! Een sessie duurt ongeveer een uurtje, dit is inclusief hydrotherapie (het badje) en massage.

De eerste keren dat je baby in bad gaat zal hij of zij waarschijnlijk nog even moeten wennen. Hoe vaker je gaat hoe langer je baby kan genieten. Voor alleen de hydrotherapie kun je er al terecht voor slechts €45,-.

Verwen ook jezelf!

joli bebe spa nederlandBij Joli BéBé kunnen niet alleen baby’s van 0 tot 6 maanden terecht. Bij eigenaresse Saskia van de Baby Spa in Nederland kunnen ook zwangere dames zich heerlijk laten masseren. Deze zwangerschapsmassage verbetert de bloedcirculatie en stimuleert je lymfestelsel waardoor zuurstof, afvalstoffen en voedingsstoffen beter getransporteerd worden in je lichaam. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen van de zwangerschapsmassage.

Baby spa kopen?

Heb je geen tijd om een Baby Spa in Nederland te bezoeken, maar wil jij (en je baby) wel profiteren van de voordelen van een ontspannend badje? Het is mogelijk om een Baby Spa badje te kopen. Dit is een badje dat het juiste formaat heeft voor een heerlijke sessie. Het klinkt heel top, maar voor een echt goed baby spa badje moet je naar het buitenland en ben je al snel €999,- kwijt.aerosleep babymatras veilig slapen

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!