header luiers van pampers met 50% korting
Beste babyproducten

De beste kinderfiets van 2020!

Bewegen is belangrijk. Als je kind een fiets heeft die fijn fietst zal je merken dat hij er sneller op wil fietsen. Een fiets die veel te zwaar is of waar je kindje heel hard op moet trappen zal niet snel in de smaak vallen. Kinderfietsen kan je tegenwoordig overal kopen. Bij veel webshops, maar ook bij speelgoedwinkels. Maar wat zijn nou goede kinderfietsen? Sterker nog, wat is de beste kinderfiets van 2020?

Wat zijn de bekendste merken voor kinderfietsen?

 • Alpina

  Dit Nederlandse fietsenmerk is eigendom van Kruitbosch. Alpina verkoopt kinderfietsen voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Ben je op zoek naar een stoere mountainbike of een lief prinsessenfietsje? Alpina is een echt A-merk.

 • Dino Bikes

  Helemaal uit Italië, komen de fietsjes van dit merk. Dino Bikes maakt alleen maar kinderfietsen, dus je kunt wel stellen dat het het een specialist is op dit gebied. Ze maken fietsen onder hun eigen naam, maar ook voor fantasie-labels zoals Spiderman en Hello Kitty.

 • Early Rider

  Een Brits merk wat alleen maar kinderfietsen maakt en zich richt op de premium klasse kinderfietsen. Dat betekent dat ze misschien net wat duurder zijn, maar wel gemaakt van de beste onderdelen met een robuust, stoer en eigentijds uiterlijk. Grote kans als jouw budget het toelaat dat je hier de beste kinderfiets vindt.

 • Loekie fietsen

  Loekie is onderdeel van Sparta. Al meer dan 30 jaar kan je hier terecht voor kwalitatief goede kinderfietsen.

 • Volare

  Veel goede kinderfietsen komen uit Volendam. Zoals de fietsen van het merk Volare, een van de labels van E& Cycles. Fietsen van dit merk zijn voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Zo zijn er stoere fietsen, maar ook fietsen met de held van je kind, zoals bijvoorbeeld de Minions.

 • Yipeeh

  Dit merk is ook een onderdeel van E&L Cycles uit Volendam. Maar onder de naam Yipeeh verkopen ze voornamelijk fietsen voor de allerkleinsten tot 14 inch. Zelfs als je op zoek bent naar een goede loopfiets ben je hier aan het juiste adres. Sterker nog, ze maken de allerbeste loopfietsen. Behalve dat maken ze ook driewielers, skelters en steps.

Lees ook: Waar moet je op letten bij de eerste kinderfiets kopen?

De drie beste kinderfietsen van 2020!

Drie totaal verschillende kinderfietsen kwamen als beste uit de test dit jaar. Dat is maar goed ook, want het ene kind is natuurlijk het andere niet. Welke kinderfiets zou jij kunnen kiezen voor je kind?

 1. Volare Black Cruiser Kinderfiets

  volare black cruiser kinderfiets
  Dit is een perfecte beginners fiets voor de kleinsten. Is jouw zoontje tussen de 86 en 90 centimeter? Dan past hij perfect op deze jongens fiets. Het is een stoer fietsje voor beginners. Maar liefst 4,6 sterren uit 60 reviews.

 2. SuperSuper Lola Meisjesfiets – 16 inch

  supersuper lola meisjesfiets
  Voor deze fiets zal je dochter minimaal 104 en maximaal 110 centimeter moeten zijn. Deze fiets is volgens sommige ouders een beetje aan de dure kant, voor een kinderfiets. Maar dan heb je ook een hele stabiele en leuke fiets. Er worden trouwens zijwieltjes meegeleverd.

 3. Early Rider Kinderfiets

  Early rider beste kinderfiets
  Early rider heeft goed gekeken naar de bouw van de kleine berijders. Daarom is de pedaal breedte en stuur lengte perfect in harmonie met heup en schouder breedte van de allerkleinsten. Dit maakt rijden nog gemakkelijker.

  De kindvriendelijke rem is geïntegreerd in de bar-ends en kan eventueel worden aangepast aan de greep van het kind. De 16 “wielen met afgedichte lagers zijn onderhoudsvrij en de banden houden het gewicht laag en verminderen de rolweerstand. Dit alles zorgt voor een makkelijke overgang van loopfiets naar de echte eerste kinderfiets. Alleen de prijs is het grootste nadeel van deze perfecte kinderfiets.

Kan jouw kind al fietsen? Of ga je beginnen met je kind leren fietsen? Als je kind nog nooit gefietst heeft is het verstandig om te beginnen met een loopfiets. Zo kan je kind leren zijn evenwicht te bewaren. Misschien heb je dan zelfs geen zijwieltjes nodig. Hoewel zijwieltjes natuurlijk geen probleem zijn. Bij de fietsen die als beste kinderfiets uit de bus kwamen zijn ze zelfs bij bijna allemaal inbegrepen.

luiers met korting banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!