header luiers van pampers met 50% korting
Zwangerschap

Vrouwen met deze namen worden zwanger in 2021

Daar heb je weer zo’n lijstje zal je wel denken. Want wie verzint die dingen? Prikken ze lukraak een paar namen uit een boek en tadaa, jullie worden zwanger? Nou, om eerlijk te zijn dacht ik dat zelf ook. Je wordt immers doodgegooid met allerlei “tag iemand” lijstjes op de sociale media. Toch is dit lijstje niet zo nietszeggend als je zou denken. Dus lees nog even verder.

beste babyfoon bol.com

Vrouwen worden steeds ouder moeder

Dit is natuurlijk al lang geen nieuws meer, maar gemiddeld worden steeds meer vrouwen zwanger op latere leeftijd van hun eerste kind. Toen mijn moeder moeder werd, was ze 24, en dan was ze niet eens meer echt jong. In haar tijd was het heel normaal om jong moeder te worden.

Inmiddels is dat al lang niet meer zo. We gaan studeren, maken carrière en hebben vaak daarna pas tijd voor een kindje. Dan zijn we al tegen de dertig. En dit jaar zelfs ouder dan 30! Het CBS heeft uitgerekend dat we in 2021 gemiddeld 32 jaar zijn als we zwanger zijn van onze eerste baby. En nu gaan we even rekenen, nou, eigenlijk niet, want mijn man is 32 jaar. En hij is geboren in… 1989!

Lees ook: Dit zijn de babynamen trends in 2021!

Populaire meisjesnamen in 1989

We kunnen dus concluderen dat vrouwen die 32 worden, dit jaar de meeste kans hebben om zwanger te raken. En helemaal als je een naam hebt die in 1989 vaak werd gegeven. Dus Maria’s en Laura’s… maak je borst maar nat!

prenatal banner weekaanbiedingen

Vrouwen met deze namen worden zwanger in 2021!

 1. Maria
 2. Anne
 3. Laura
 4. Sanne
 5. Johanna
 6. Linda
 7. Kim
 8. Chantal
 9. Anna
 10. Denise

En de toekomstige vaders dan?

Mannen zijn zelfs nog ouder als ze hun eerste kind krijgen, namelijk 34 jaar! Dus we gaan even terug naar 1987. En als deze theorie dan ook voor de mannen werkt, dan zouden de volgende mannen best eens vader kunnen worden volgend jaar…

 1. Johannes
 2. Jeroen
 3. Dennis
 4. Mark
 5. Kevin
 6. Jan
 7. Michael
 8. Tim
 9. Stefan
 10. Sander

Ken jij mama’s in spe met een van deze namen? Of ben je misschien wel zelf zwanger van je eerste kindje en heb jij een naam uit het lijstje met namen van vrouwen die in 2021 zwanger worden? Laat het ons (of vriendinnen, zussen, collega’s) weten!

Lees ook: Dingen die een man nooit zal begrijpen van een zwangere vrouw!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!