“babydeals
Zwangerschap

Tips voor een dagje uit met vriendinnen tijdens de zwangerschap!

Als jouw baby straks geboren is, kan je niet altijd meer zo gemakkelijk op stap gaan. Je zult met je partner moeten afspreken wie er even weg kan. Of je moet oppas regelen. Daarom is het heerlijk om nu nog een avondje of dagje uit te gaan met vriendinnen tijdens de zwangerschap. Je hoeft nu alleen nog maar even aan jezelf te denken!

beste babyfoon bol.com

10 Tips voor een dagje uit met vriendinnen tijdens de zwangerschap

 1. Make-up workshop

  Niks fijner dan je op en top mooi voelen. Tijdens een workshop make-up leer je allerlei tips om jezelf zo mooi mogelijk te maken. Misschien kan je een aantal snelle tips krijgen over hoe je met een paar kleine handelingen zo fris en fruitig mogelijk voor de dag komt? Handig voor als je straks niet meer zoveel tijd hebt.

 2. Boerengolf

  De actieve uitjes zoals levend sumo worstelen zijn misschien niet zo’n goed idee met je zwangere buik. Maar boerengolf kan altijd! Lekker struinen door de weilanden en ondertussen een balletje slaan.

 3. Mocktails shaken

  Een lekker avondje cocktails shaken en proeven samen met je vriendinnen (en een knappe barman). Ook hartstikke leuk als je zwanger bent, want tegenwoordig zijn bijna alle drankjes er ook in een alcoholvrije variant.
 4. Boottochtje

  Heerlijk ronddobberen over een mooi meer of door grachten van een leuke stad. Zeker als je niet meer misselijk bent, is dit een heerlijk relaxt uitje. Alle tijd om bij te kletsen, met een lekker hapje en drankje. Zonnetje op je (ingesmeerde) bol en genieten maar.

 5. Workshop leren (rug)tas maken

  Wat is er nou leuker dan het maken van je eigen tas? En al helemaal om het samen met je vriendinnen te doen. Deze bijzondere tas zal altijd leuke herinneringen bij je oproepen. Misschien kan je wel je eigen luiertas maken!

 6. Dikke dames schilderen

  Heel toepasselijk als je zwanger bent (oké, flauw). Een creatieve workshop is super leuk. Samen leren jullie hoe je iets leuks op een doek kunt zetten. Je maakt een mooi schilderij samen met je vriendinnen, misschien kunnen jullie zelfs elkaar schilderen?

 7. cheezzbaby banner
 8. High tea

  Iedereen vindt dit leuk en lekker. Een middag heerlijk snaaien van bonbons, sandwiches, wraps en de heerlijkste theesoorten. En het meest fijne: je hoeft zelf helemaal niets te doen, behalve lekker achterover hangen.

 9. Dromenvangers maken

  Dromenvangers zijn hip! Hang ze onder de overkapping in je tuin, in de woonkamer of… in de babykamer! Lekker een middagje fröbelen in goed gezelschap.

 10. Kookworkshop

  Pizza’s, tapas? Sushi? Italiaans? Lekker samen met je vriendinnen de keuken in, koken en uiteraard alles lekker opeten na die tijd.

 11. Workshop handletteren

  Je kunt met een stuk papier en een stift de mooiste creaties maken. En misschien ondertussen inspiratie op doen voor een geboortekaartje?

Lees ook: Zo geniet je meer van de voordelen van de zwangerschap!

Een avondje uit met vriendinnen tijdens de zwangerschap is natuurlijk hartstikke leuk. Maar je bent en blijft zwanger. Luister dus goed naar je lichaam: stop zodra het niet goed meer voelt. Heb je last van duizeligheid, harde buiken of hoofdpijn? Ga niet over je eigen grenzen heen, dus neem op tijd pauze en drink voldoende.

Probeer het een avondje niet over je kindje te hebben. Dat klinkt misschien heel gek, maar voor je (misschien kinderloze) vriendinnen kan het heel vervelend zijn als het constant over de zwangerschap of een baby gaat. Vraag naar je vriendinnen, hoe gaat het op het werk? Met hobby’s en relaties? Je hebt nog genoeg tijd om het over je kindje te hebben.

Lees ook: Is een zwangerschap besmettelijk of is dit onzin?Zwangerschapskleding mamalicious banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!