“babydeals
Baby

Tips met de leukste ideeën voor babyfoto’s!

Kleine baby’s zijn maar heel even klein. Dat lijkt misschien niet zo, zeker de eerste paar maanden. Maar kijk na twee maanden maar eens terug naar de foto’s van de eerste week na de geboorte. Je zult versteld staan van het verschil. Het hele echte kleine is er zo snel vanaf maar gelukkig kunnen we deze baby momenten steeds gemakkelijker vastleggen. Maar wat doe je met al die prachtige foto’s en wat zijn nu leuke momenten en ideeën om babyfoto’s te maken?

banner moederfiets fietsvoordeel

Laat de mooiste babyfoto’s niet verloren gaan!

Hoe vaak maak jij een kiekje van je baby? Waarschijnlijk staat je telefoon helemaal vol met je liefste en mooiste foto’s. Dat is het fijne van deze tijd, je hebt geen dure camera meer nodig om mooie foto’s te kunnen maken. En net zo gemakkelijk als je een foto maakt, zo gemakkelijk druk je tegenwoordig een foto af. Denk bijvoorbeeld eens aan een foto op canvas, op die manier hoef je de mooiste herinneringen aan de babytijd niet meer te vergeten!

tips voor momenten babyfoto maken

Vijf tips met de leukste momenten en ideeën om babyfoto’s te maken!

 1. Kennismakingen

  Jouw baby gaat met iedereen voor het eerst kennismaken. Denk aan de eerste keer dat de grote broer of zus die kleine baby ziet. Dat zijn de mooiste momenten, vol vertedering! Ook de eerste momenten met huisdier zijn prachtige momenten om vast te leggen.

 2. Eerste foto’s met papa en mama

  Als moeder zit je er misschien niet op de wachten, zo na de bevalling. Je bent moe en voelt je geen fotomodel, maar het zijn zulke bijzondere momenten, zonde om niet vast te leggen. Ook de eerste keer bij papa is prachtig, om te zien hoe een vader in een klap verliefd wordt op zijn kind! Dat zijn ideeën voor een babyfoto die zeker de moeite waard zijn.

 3. banner babypark sale
 4. Gezichtjes

  Of je baby nu slaapt, lacht of gaapt. Alles is even schattig om te fotograferen.

 5. Foto met bijzondere spulletjes

  Bijvoorbeeld met een grote knuffel, om nog maar even aan te tonen hoe klein je baby is.

 6. Achtergrond

  Een mooie foto maken hoeft niet moeilijk te zijn. Door je baby op jullie bed te leggen, op een egale kleur hoeslaken, creëer je al een rustige achtergrond voor de leukste babyfoto’s.

Dit zijn slechts een paar van de leukste ideeën voor babyfoto’s. Je kunt op zoveel manieren je baby vastleggen, maar iets doen met al die prachtige foto’s is natuurlijk veel leuker. Door foto’s af te laten drukken in een fotoboekje of voor aan de muur, kan je deze bijzondere herinneringen aan de babytijd op een mooie manier bewaren.

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!