luieraanbiedingen header
Baby

Huilende baby stil krijgen met speciale techniek

Ongelofelijk! Maar Dr. Robert Hamilton laat in deze video een truc zien waarmee ook jouw baby stopt met huilen. Je gelooft je ogen bijna niet. Het is een speciale manier waarop je de baby vasthoudt om de baby stil te krijgen. Deze techniek hebben wij nog niet eerder gezien. Een huilende baby stil krijgen is voor Dr. Hamilton die al dertig jaar met pasgeboren baby’s werkt dan ook geen probleem.

hema rompers

Techniek om een huilende baby stil te krijgen!

Deze methode werkt volgens hem altijd en hij noemt deze manier om een huilende baby stil te krijgen: “de hold”. Voor ouders kan het nogal een uitdaging zijn om een baby te laten stoppen met huilen en wellicht kan deze techniek je helpen.

huilende baby stil krijgen

In de onderstaande video laat deze kinderarts uit Santa Monica zien hoe het werkt. Probeer deze techniek eens om jouw baby te laten ophouden met huilen!
Baby stopt niet met huilen

Er zijn naast deze techniek nog meer manieren om je baby te laten stoppen met huilen. Allereerst zorg je er natuurlijk voor dat je de mogelijke oorzaken waarom een baby huilt hebt onderzocht. Daarna zou je een van deze technieken kunnen proberen als je baby nog steeds blijft huilen. Deze filmpjes gaan vaak viral op Facebook en worden massaal gedeeld door ouders.
We hebben enkele van deze video’s verzameld op Zo Zwanger. Hieronder vind je ze terug:

prenatal banner weekaanbiedingen

Lichaamssignalen van de baby herkennen

Een baby communiceert op meer manieren met jou dan door alleen maar te huilen. Huilen is het laatste middel om jouw aandacht te trekken. Als je de lichaamssignalen en babygebaren leert kennen dan kan je vaak het huilen van de baby voor zijn. Zo hoef je de techniek van een huilende baby stil krijgen niet te gebruiken.Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!