sale kleertjes header
Baby

Tip! Hoe kan je de pijn verzachten als de baby tandjes krijgt?

Als de baby tandjes krijgt, kan hij daar veel last van hebben. Naast veel kwijlen zijn de meeste baby’s ook huilerig omdat het pijnlijk kan zijn. Maar wat is nou de beste tip om de pijn te verzachten als jouw baby tandjes krijgt? Nou deze moeder heeft iets bedacht en ze maakte er een filmpje van. Haar tip om de pijn te verzachten bij doorkomende tandjes ging viral en werd bijna 24 miljoen keer bekeken!

cheezzbaby banner

Hoe kan je de pijn verzachten als de baby tandjes krijgt?

Haar tip is simpel maar geniaal bedacht. Zeker als het mooi weer is, is het niet alleen effectief maar ook nog lekker (voor de baby). Wat is haar geheim?

Ze kolft haar moedermelk en maakt er ijslolly’s van voor haar baby! Elke keer als ze denkt dat haar baby pijn heeft van doorkomende tandjes geeft ze hem een ijslolly. Ze schrijft: “Hij is er dol op en het helpt de pijn te verzachten en zijn buikje te vullen!”
Hieronder vind je het filmpje waarin je kan zien hoe je ze maakt en hoe haar baby geniet van de ijslolly, gemaakt van moedermelk.

nuby ijslolly vormpje

Hier vind je de ijsvormpjes voor de baby

Lees ook deze blog als je wilt weten wat je nog meer kan doen tegen de pijn bij doorkomende tandjes!

Moedermelk bewaren

De ingevroren en afgekolfde moedermelk bewaart Tasia in de vriezer. Je kan zien dat ze de zakjes voorzien heeft van een datum. Wel zo handig!
Gekolfde melk is een paar dagen houdbaar in de koelkast en wel tot 6 maanden in de vriezer. Lees hier alles over moedermelk bewaren en opwarmen.

banner vitamine-D kind

Er is trouwens nog een moeder die net een melkfabriek is en al haar afgekolfde melk in de vriezer bewaart. Dan gaat het niet om een paar liter moedermelk, nee zij heeft een vriezer vol met honderden liters afgekolfde melk thuis liggen.
Nieuwsgierig? Lees dan deze blog over deze moeder is net een melkfabriek.

baby ijslolly moedermelk

(Bron: Facebook) Wel opletten dat je je niet vergist…Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019