sale kleertjes header
Kraamtijd

Origineel kraamcadeau met naam

Soms kan het zo ontzettend lastig zijn om een goed en origineel kraamcadeau te kopen. Als je dan toch geld uitgeeft dan wil je natuurlijk het liefst dat het onwijs gewaardeerd wordt. Zoekend op internet of wanneer je kinderwinkels binnenstapt wordt je overspoeld door mogelijkheden.
Als jij diegene wilt zijn met het meest originele kraamcadeau, dan kies je voor een kraamcadeau met naam. Want ook al koop je een basic rompertje, als de naam van de baby erop staat wordt alles bijzonder en uniek.

banner billendoekjes waterwipes

Kraamcadeau met naam de basics

Als je gaat zoeken op ‘kraamcadeau met naam’ dan ga je erachter komen hoeveel keus er is en geloof ons: daar wordt je echt enthousiast van. Want wat dacht je bijvoorbeeld van sieraden met naam, houten blokken met naam, een nachtlampje met naam of een koffertje, geboortekussen, geboortebord of -tegel, badcape, ochtendjas, rompertje, speen, spaarpot of zelfs dekbed met naam?

Je kunt het werkelijk niet gek genoeg bedenken of het is mogelijk om de naam van het kindje erop te drukken. En zeg nou zelf, welk kind wil nou niet iets waar zijn of haar naam op staat? Het is niets voor niets zo ontzettend populair!

Inspiratie nodig? 15 Tips: Wat koop je voor een pasgeboren baby?

Kindermeubels en decoratie met naam

Niet alleen spulletjes, maar ook kindermeubels of decoratie kan omgetoverd worden in een kraamkado van ongekende waarde. Zo zijn er krukjes, opbergdozen, speelgoedemmers, setjes van tafel en stoel, opbergbankjes, kroonstoeltjes en opbergkisten met naam verkrijgbaar. Met zo’n origineel kraamcadeau met naam sla je twee vliegen in één klap: je geeft een uniek en daarnaast heel praktisch cadeau.

hema rompers

Tijdloos houten speelgoed met naam

Wood is back en daarnaast is alles wat vintage is ontzettend hot en happening. Een prachtig uniek en klassiek houten speelgoed (uiteraard met naam) is een erg mooi kraamcadeau. Daarnaast is houten speelgoed tijdloos en kan het zelfs later, als het kind groot en volwassen is, nog als decoratie in huis gebruikt worden. Voorbeelden van houten speelgoed: loopfiets, poppenwagen, bakfiets, brandweerauto, schommel scooter of loopstoeltje of loopwagen.

Babycadeau met naam: kraamcadeau sieraad

Wil je de originaliteit nog een niveautje hoger tillen? Kies dan een kraamcadeau met naam in de vorm van een sieraad. Is er een prachtige kleine meid geboren dan zou je super schattige of juist klassieke armbandjes met de naam van het kindje kunnen kopen. Deze armbandjes zijn van extra stevig materiaal gemaakt zodat ze geschikt zijn voor de allerkleinsten en de wat oudere kinderen. Je kunt ook kiezen voor oorbellen, kettinkjes of ringetjes (verstelbaar). Het voordeel is dat een kraamcadeau sieraad langer mee gaat en ‘op de groei’ gekocht kan worden. Zo kan het kind er een stuk langer van genieten.

Blijvend cadeau geboorte

De kraamcadeaus met naam die we genoemd hebben zijn geweldig voor het kindje en ook leuk voor de ouders. Maar als je een bijzonder cadeau voor moeders wilt geven dat ook blijvend is, dan zijn er nog andere opties. Kinderen zijn het meest bijzondere in je leven, daarom vinden veel vrouwen het fantastisch en mooi om hun kindje(s) altijd bij zich te dragen.
Hier kun jij als lieve vriendin/zus/nicht voor zorgen door voor één van de prachtige mama sieraden te kiezen. Deze sieraden zijn stijlvol, klassiek of speels. Je kunt kiezen uit:

  • Gegraveerde mama armband met naam kind.
  • Bedelarmband met naam of initialen.
  • Ketting met naam.
  • Ketting met symbolen en quotes.
  • Medaillon kettingen.
  • Ringen met naam
  • Swarovski geboortesteen sieraden

Daarnaast zijn er ook meerdere mama sieraden verkrijgbaar die speciaal gemaakt zijn voor moeder van meerdere kinderen. Wat ook ontzettend leuk is zijn de mama & kind setjes. Deze sieraden met naam voor moeder en kind zijn geheel op elkaar afgestemd!
Kijk eens op kayasieraden.nl en je wordt vanzelf enthousiast!

cheezzbaby banner
vadersschapsverlof 2019