Wat was de datum van de eerste dag van jouw laatste menstruatie?

Jouw cyclus lengte in dagen:

Vul jouw mailadres in om wekelijks op de hoogte te blijven van de voortgang van jouw zwangerschap

Ik geef toestemming aan zozwanger om wekelijks een mail met informatie over de voortgang van mijn zwangerschap te sturen.

Baby

Kinderkamer inrichten met een echt kindermeubel merk

Veilige kindermeubels zijn erg belangrijk en dat is zeker iets waar je op moet letten als je gaat beginnen met jouw kinderkamer inrichten. Momenteel ben ik zelf aan de slag gegaan met de kinderkamer en ik merk dat er grote verschillen zijn tussen kindermeubels. Soms ben je geneigd om voor goedkopere producten te gaan, maar vaak zijn de kindermeubels van goede merken beter. Ze zijn dan wel iets duurder, maar gaan een stuk langer mee en zo haal je op lange termijn de kosten eruit!Veilige kindermeubels gericht op kinderen

Het is ontzettend belangrijk dat de kwaliteit van kindermeubels goed is, zodat ze wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het materiaal ook van belang. Zo zijn stevige natuurlijke materialen zoals hout, beter dan meubels gemaakt van plastic. In plastic kunnen namelijk gevaarlijke stoffen zitten.

Een ander zeer belangrijk criterium bij kindermeubels, is de veiligheid van de meubels zelf. Als je jouw kinderkamer gaat inrichten, let dan bij de meubels goed op scherpe hoeken. Goede kindermeubels hebben afgeronde hoeken en zijn van stevig materiaal gemaakt, waardoor ze ook stevig staan en/of tegen de muur bevestigd kunnen worden. Echt goede kindermeubel merken voldoen aan al deze belangrijke punten.

kindermeubelmerk sebra

Hippe kinderkamer inrichten met design meubels van Sebra

Een erg goed, leuk en bijzonder kindermeubel merk is Sebra. Sebra maakt kindermeubels, accessoires, speelgoed, babynestjes en ga maar door. Alles in een prachtige Scandinavische stijl, van super kwaliteit en daarnaast ook mega uniek.

Denk bijvoorbeeld aan gehaakte en gebreide knuffels, vloerkleden en trekspeelgoed. Tevens hebben ze ook designs die je niet snel ergens anders tegenkomt. Daar houd ik nou heel erg van! Sebra is een merk voor kinderspulletjes waarmee je heel graag jouw kinderkamer wilt inrichten. Waarom? Omdat alles speciaal voor kinderen is gemaakt.
Dit betekent niet alleen dat het leuk is voor je kind, maar ook veilig en stevig. Zo zijn de meeste meubels en spullen gemaakt van katoen of hout, hebben de meubels afgeronde hoeken en is alles kindvriendelijk.

kinderkamer inrichten sebra speelkeuken

Kinderkamer inspiratie

Geloof me: ik weet als geen ander dat een kinderkamer inrichten niet een klus is die je zomaar even doet. Of je moet een doorgewinterde interieurdesigner zijn. Er is zoveel verkrijgbaar in zoveel verschillende stijlen, dat het lastig kan zijn om te bepalen wat je nu voor je kind wilt. Ik heb wat tips voor je om tot leuke kinderkamer inspiratie te komen:

  • Kijk op Pinterest!

    Pinterest is een geweldig medium om super leuke ideeën en inspiratie op te doen. Pin alles wat je mooi vindt op een bord en bekijk wat je echt heel mooi vindt voor jouw kleintje.

  • Zoek uit welke stijl je aanspreekt

    Mede dankzij Pinterest ben ik erachter gekomen dat de Scandinavische stijl mij aanspreekt. Nu ik hier achter ben gekomen is dat echt een verademing. Ik kan nu gerichter zoeken, bijvoorbeeld op Flinders waar ze leuke en hippe kindermeubel merken verkopen.

  • Neem de tijd

    Soms moet je gewoon tegen leuke spullen aanlopen, of kom je ineens geweldige inspiratie tegen. Neem daarom niet alleen de tijd, maar begin ook op tijd!

Ga je dus jouw kinderkamer inrichten neem dan rustig de tijd en ga pas kopen als je helemaal zeker bent, de voorpret is minstens net zo leuk!

Lees hier hoe ik in 5 handige stappen mijn kinderkamer stijl heb gevonden!

vadersschapsverlof 2019