Baby

Wanddecoratie in de babykamer voor een persoonlijke sfeer!

Wil je graag een unieke babykamer zonder dat je uren in de weer moet gaan met kwasten en rollers? Een super goede manier om een bijzondere ruimte te creëren is door te kiezen voor wanddecoratie in de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan leuke spiegels of muurstickers die je helemaal kunt personaliseren. Wat ontzettend leuk is, is een muursticker boom. Het geeft de kamer een erg bijzonder en speels karakter. Je kunt de muursticker boom zelfs nog geheel naar wens aanpassen. Benieuwd? Lees dan verder!Waarom wanddecoratie in de babykamer?

Wanddecoratie in de babykamer is een hele makkelijke, handige en niet te vergeten: mega leuke manier om de kinderkamer van je kleintje op te leuken. Wat ontzettend handig is aan wanddecoratie is dat je het makkelijk kunt verwijderen tegen de tijd dat je kind iets te oud wordt voor een speelse kinderkamer.

Of misschien ben je het zelf beu en wil je iets anders, dan haal je het er gewoon weer af en wissel je het in voor iets anders. Dat is wel een stuk makkelijker dan een hele kamer opnieuw schilderen! Met wanddecoratie kun je ook gewoon veel meer. Wil je bijvoorbeeld een prachtige boom met kleurige blaadjes? Ja… ga dat maar eens schilderen.

En wat nou als je tijdens het schilderen een fout maakt, wat dan? Met muurstickers heb je dat probleem niet, je haalt gewoon de sticker eraf. Maar ook andere wanddecoratie zoals schilderijtjes, posters of spiegels zijn ideaal om de kamer gezellig en knus te maken zonder veel gedoe.

Wat voor wanddecoratie is er allemaal voor de babykamer?

Met wanddecoratie in de babykamer kun je ontzettend veel kanten op. Persoonlijk ben ik fan van muurstickers en dan helemaal van deze muursticker boom die je zelf kunt samenstellen en aanpassen op jouw inrichting. Is dat geen geweldig idee voor jouw babykamer? Bijna alles aan de boom kun je zelf uitkiezen zoals de kleur van de boom, de kleuren van de blaadjes, soorten beestjes die in de boom wonen en de soort boom.

Kijk echt eens naar deze voorbeelden, ik vind het werkelijk waanzinnig. Het past bij elke stijl, je kunt helemaal los gaan met kleuren, maar het ook mooi en simpel houden. Het is daarom ook geschikt voor zowel jongens als meisjes. Als je wilt kun je ook de naam van je kind erbij plakken!

wanddecoratie kinderkamer spiegel

Andere wanddecoratie in de babykamer zijn schilderijen, posters en spiegels. Een normale spiegel is een beetje saai voor de babykamer, gelukkig heb je tegenwoordig super leuke spiegels die echt een bijdrage leveren aan een leuke kinderkamer. Zoals deze spiegels in de vorm van een wolkje, beertje, maan, ster, konijn, ananas of bergen. Fantastisch!

Muurdecoratie en veiligheid

Muurdecoratie of wanddecoratie in de babykamer is volkomen veilig als je het goed ophangt. Hang schilderijtjes of andere attributen met glas of spiegel niet te laag zodat je kind het er niet vanaf kan trekken. Of koop spiegeltjes met perspex, dat is 15x sterker.

Lees ook: Welke raamdecoratie voor de kinderkamer is het meest geschikt?

Muurstickers voor de babykamer online kopen

Wil je ook unieke wanddecoratie voor in de babykamer? Je kunt ze makkelijk online bestellen, bijvoorbeeld bij stickerkamer.

vadersschapsverlof 2019