banner cheezzbaby 728x200
Mamma

Moederdag actie voor een origineel mamakado!

Het zit er weer aan te komen, Moederdag. De dag waarop je je moeder in het zonnetje wilt zetten. Ook al ben je natuurlijk iedere dag blij met je lieve moeder. Je kunt altijd op haar terug vallen en je laat haar heus wel vaker dan een keer per jaar merken hoe blij je met haar bent. Toch is het leuk om een speciaal cadeau voor moeder te kopen voor Moederdag. Maar, dan heb je zoals elk jaar weer de vraag: wat moet je haar nu weer geven? Ze heeft inmiddels vast alles al, maar wat dacht je voor deze keer van een origineel mamakado?
Kayasieraden banner

Wat is Moederdag?

Op Moederdag zetten we onze moeder dus in het zonnetje. Dit gebeurt in ons land al bijna 100 jaar! Al vanaf 1924 vieren we in Nederland Moederdag, altijd op de 2e zondag van de maand mei.

In sommige landen is Moederdag meer ‘vrouwendag’. Dit maakt het voor veel mensen minder pijnlijk. Bijvoorbeeld voor wensmoeders, of diegenen die hun moeder moeten missen. Want Moederdag kan heel leuk zijn, als je moeder bent, of een moeder hebt. Maar als dat niet zo is kan het ook best confronterend zijn.

Binnen de gezinnen waar Moederdag wordt gevierd krijgen de moeders vaak een soort ‘vrije dag’, met ontbijt op bed en cadeautjes. Meestal krijgen ze zelfgemaakte knutselwerkjes van de kinderen. Mama hoeft vandaag geen eten te koken of stof te zuigen, en vaak worden ook de oma’s met een bezoekje en cadeautje vereerd.

Moederdag is al een hele oude traditie, die ooit begon in Griekenland. Daar werden niet de gewone moeders in het zonnetje gezet, maar Rhea, de moeder der Goden. In de 19e eeuw kwam Moederdag naar Amerika, en later dus ook naar Nederland en België.
moederdag kayasieraden

Waarom is een persoonlijk sieraad zo bijzonder?

Een bosje bloemen, lekker geurtje, doosje bonbons. Allemaal hartstikke leuke cadeaus om aan je moeder te geven. Maar wel een beetje standaard toch? Hoe leuk is het om je moeder een persoonlijk sieraad te geven? Er zijn heel veel persoonlijke sieraden te vinden, bijvoorbeeld een armband met je naam erin gegraveerd. Of je vingerafdruk. Een sleutelhanger met je foto. Een kettinkje met de eerste letter van je naam is momenteel ook erg hip.

Maar wacht dacht je van een sieraad dat je allebei kunt dragen, zodat je echt letterlijk en figuurlijk verbonden bent?

Je kent het misschien nog wel van vroeger, die vriendschapskettinkjes en armbandjes. Je gaf er een aan je beste vriendinnetje, en je hield er zelf ook een. Dit was natuurlijk op kinderlijk niveau een enorme verbintenis, maar hoe leuk is dit idee in de volwassen versie?
Zo geef je je moeder echt een bijzondere blijk van liefde en waardering. En het is blijvend, bloemen gaan dood. Bonbons eet je op. Met een sieraad als origineel mamakado zit je voor jaren goed.
Kayasieraden banner

Zozwanger moederdag actie voor een origineel mamakado!

Ben je nog op zoek naar een origineel mamakado? Of ben je voor je vrouw op zoek naar een moederdagcadeau namens jullie dochter? Dan hebben wij een leuke actie!

Moederdag Actie!

kaya sieraden logoBij besteding van €40,- op de website van Kaya Sieraden krijg je een kinderamband gratis!

Het armbandje “Connected” is in drie verschillende kleuren te krijgen; 925 Serling Zilver, 18 karaat Goud Verguld of 18 karaat Rose Goud. Geef mama er een, en draag als dochter zelf de tweede.

Het armbandje heeft twee hartjes, die symbool staan voor de liefde. En de kinderarmbandjes zijn te krijgen in een baby maat en een kinder maat. Zo matchen jullie helemaal! Er zit een extra verlengkettinkje aan waardoor het armbandje nog 3 centimeter mee kan groeien. Des te langer draagplezier.

In de webshop zijn heel veel mooie moederdag sieraden te vinden, wat dacht je van een ring, met de namen van de kinderen en bijpassende geboortestenen? Of een ketting die je zelf bij elkaar kunt zoeken door middel van verschillende bedels. Er is voor elke mama iets leuks te vinden.

Dus wil jij je moeder dit jaar eens echt verrassen met een origineel mamakado? Kijk dan snel in de webshop en kies iets bijzonders uit!

Lees ook: Mama sieraden: Herinnering aan de zwangerschap

cheezzbaby banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!