header banner hema
Kraamtijd

Mama sieraden: Herinnering aan de zwangerschap

De band tussen moeder en kind wordt al gevormd tijdens de zwangerschap. Het is een wonderlijk gevoel als je voor het eerst het kindje voelt schoppen en je voelt hoe het kind in je buik ligt. Later wordt de band alleen maar sterker maar iets minder intiem. Om de intieme band tussen moeder en kind te herinneren zijn er zogenaamde mama sieraden of geboorte sieraden verkrijgbaar.
mama sieraden zwangerschap

Wat zijn mama sieraden?

Een mama sieraad staat symbool voor de sterke band tussen jou en je kind. Deze band begint al tijdens de zwangerschap. Als baby’s de stem horen van moeders, gaat hun hart sneller kloppen en worden ze kalmer en vrolijker. Tijdens de zwangerschap zijn er verschillende hormonen aan het werk zoals Oxytocine waarmee de verliefdheid op het kind enorm toeneemt. Ook bij de borstvoeding komt dit hormoon vrij bij zowel de moeder als het kind. Zo groeit de band tussen moeder en kind uit tot iets bijzonders wat niet in woorden of beelden is uit te drukken.

prenatal banner weekaanbiedingen

Met een sieraad kun je toch een herinnering aan deze band je gehele leven bij je dragen. De geboorte sieraden zijn persoonlijk geboortesieraad aandenken zwangerschap voetjesen worden na loop van tijd onvervangbaar en onbetaalbaar. Ze kunnen je laten herinneren aan de tijd dat je zwanger was, maar ook aan de tijd dat je kinderen (die nu wat groter zijn) nog klein waren.

Mama sieraden zijn dus eigenlijk bijzondere sieraden voor iedere moeder en oma!
Ze kunnen ook dienen als unieke cadeaus om aan je moeder, beste vriendin of andere dierbare te geven. Bijvoorbeeld voor moederdag, een speciale verjaardag of een jubileum!

Je kunt natuurlijk ook jezelf verwennen en een mama sieraad aan jezelf cadeau doen! Zie je er bijvoorbeeld tegenop om weer aan het werk te gaan na je zwangerschapsverlof? Met de mama sieraden van Names4ever is je schatje toch nog een beetje bij je!
mama sieraad names4ever zo zowanger

Names4ever

Names4ever is specialist in gepersonaliseerde sieraden zoals naamkettingen, mama sieraden of geboorte sieraden. Wat zo bijzonder is aan de mama sieraden van Names4ever is dat je de namen van je kinderen en jezelf in de sieraden kunt laten graveren. Je kunt er ook voor kiezen om de geboortedatums of een korte persoonlijke boodschap in de sieraden te graveren.

In de webshop is een ruime keuze uit speciale hangers, bedeltjes en armbanden voor moeders. Zilver, goud of met een geboortesteen? Een hanger met handjes, voetjes of in de vorm van een moeder die haar kind kust? Bij Names4ever hebben ze een ruime collectie. Names4ever levert ook maatwerk als daarom gevraagd wordt. Verder zijn er nog veel meer bijzondere sieraden zoals sieraden waarin je de vingerafdruk of foto van je kindje kunt laten graveren.

banner vitamine-D kind

Wil jij een gepersonaliseerd mama sieraad winnen?

Dat kan! Wat moet je daarvoor doen?

  • 1. Like en deel deze pagina van Zo Zwanger.
  • 2. Laat in de reacties weten van dit bericht waarom jij een mama sieraad wilt winnen.

Veel succes!

baby sieraad zwangerschap

Wil je liever gelijk een mamma sieraad bestellen?

Bezoek dan hier de webshop van Names4ever:
Bezoek de webshop >>

Bh keuzestress banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!