header banner hema
Beste babyproducten

De kleinste, beste en stilste borstkolf van dit moment!

Geef jij borstvoeding, of ben je van plan dit te gaan doen? Dan heb je misschien ook al nagedacht over hoe dat moet als je weer wilt gaan werken. Of als je gewoon een dagje weg wilt zonder de baby. Kolven is eigenlijk de enige optie als borstvoeding gevende moeder. Er zijn heel veel verschillende borstkolven op de markt, allemaal met hun eigen voor- en nadelen. Welke kolf het beste bij jou past, is natuurlijk maar de vraag. Kies je een grote of een kleine kolf? Maar wist je dat er ook een kleine stille borstkolf bestaat?

beste babyfoon bol.com

Wat is de beste borstkolf?

De beste borstkolf is de kolf die bij jou past. Vraag jezelf eerst af wat voor kolfster je bent. Kolf je alleen als het niet anders kan? Doe je dit thuis? Of ben je ook van plan om op je werk te gaan kolven?

Als je weet waar en wanneer je gaat kolven, weet je ook waar je op moet letten als je de beste borstkolf gaat kopen. Wil jij altijd en overal ‘stiekem’ kunnen kolven zonder dat iemand het in de gaten heeft? Dan is de Elvie pump borstkolf de beste keuze voor jou!
beste stille borstkolf Elvie Pump

De kleinste, beste en stilste borstkolf!

De Elvie Pump is de allereerste stille borstkolf die gewoon in je bh past! Je kunt hem dus altijd bij je dragen, zonder dat je er last van hebt. Ook heb je geen last van slangetjes en kabeltjes.

Vind je het geluid wat de meeste kolfmachines maken ook zo vervelend? Alsof je letterlijk gemolken wordt. Daar heb je met deze stille borstkolf geen last van, je hoort hem namelijk helemaal niet!
Wist je dat deze kolf maar 128mm hoog en 68mm breed is? Hij is een beetje borstvormig en past daardoor gemakkelijk in iedere voedingsbh. Er worden twee borstschelpen meegeleverd, passen deze niet goed? Dan is er nog een andere maat verkrijgbaar. Deze stille borstkolf heeft de Baby Innovation Award gewonnen voor de beste babyproducten van 2021.

Kolven zonder dat iemand het merkt

Met deze nieuwe stille borstkolf van Elvie kan je altijd en overal kolven, waar en wanneer jij maar wilt. Kolven tijdens je vergadering? Of gewoon onder het koffie drinken in een koffietentje met je beste vriendin? Je hoeft geen discreet plekje meer te zoeken, of in de buurt van een stopcontact te gaan zitten. Omdat je deze kolf gewoon in je bh draagt zal niemand hem zien, en hoef je geen groot apparaat met je mee te slepen.
kleinste stille borstkolf
Je kunt deze stille borstkolf aansturen met de app op je telefoon! Zet hem aan, of pauzeer de kolf. Ook kan je de modus veranderen en heb je inzicht in het melkvolume. Zelfs de geschiedenis kan je bekijken en je kunt een kolf timer zetten. Zo hoef je zelf niet eens meer te denken wanneer je moet kolven.

Liever toch handmatig kolven? Kijk dan eens naar de Elvie Curve! Draagbaar en discreet verborgen in jouw bh

Waar kan je de Elvie pump borstkolf kopen?

De Elvie borstkolf is in ‘echte’ winkels alleen nog maar verkrijgbaar in België. Maar uiteraard is hij in Nederland ook online te bestellen bij bol.com, bij Amazon.nl, bij Farmaline, Babloom of Dreambaby.

Je kunt kiezen voor een enkele of een dubbele kolf. Met een enkele zie je er wel wat ‘ongelijk’ uit, dus als je hem echt in het openbaar wilt gebruiken, kan je beter voor een dubbele gaan. Al zal je ook dan wel gebruik moeten maken van de oversized mode, want je kunt het altijd wel een klein beetje zien. Check trouwens ook even of je verzekering de kolf wil vergoeden, want echt goedkoop is hij niet.

De technologie staat dus ook op kolfgebied zeker niet stil. En dat is maar goed ook, want het kan als moeder best een gepuzzel zijn. Om het voeden van je baby te combineren met de rest van je leven. Zo’n stille borstkolf kan dus een enorme uitkomst zijn. Zou jij hem kopen?


Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!