header banner hema
Beste babyproducten

Dit zijn de beste babyproducten van 2021!

Als jij een kindje verwacht ben je vast benieuwd naar de nieuwste en hipste babyproducten. Kijk dan eens naar de baby Innovation Award verkiezing, waarin ieder jaar producten gekozen worden als beste en meest innovatief. Dit zijn de beste babyproducten van 2021!

tips baby fotoboek maken eerste jaar albelli

De baby Innovation award verkiezing

Deze verkiezing is het jaarlijkse grote evenement voor innovatieve babyproducten. De verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. Er worden winnaars gekozen in 7 verschillende categorieën.

cheezzbaby banner

Dit zijn de beste babyproducten van 2021

 1. Belly Button kinderwagen, Hartan

  Alles wat je zoekt in een kinderwagen en meer. Wat dacht je van de thermofleece laag tussen de binnen- en buitenstof? Hierdoor ligt je kindje warm in de winter en koel in de zomer.

  De duwstang heeft een natuurlijke antibacteriële werking. Bacteriën en schimmels worden automatisch gedood. Ook het matrasje heeft antibacteriële eigenschappen door het zilverdraad dat er in is verwerkt. Maar deze wagen biedt nog meer extra’s, zoals de autostoel adapters die verwerkt zitten in het ontwerp. Je hoeft ze alleen maar omhoog te draaien voor gebruik. De wagen heeft reflectoren voor een goede zichtbaarheid in het donker. En je kunt zelfs de vering van de achteras instellen, als je bijvoorbeeld het bos in gaat.
 2. Doomoo Seat’n Swing wipstoel, Delta Diffusion

  Jouw baby gaat zich hier heel veilig in voelen. Het schommelstoeltje voelt weer bijna net alsof je kindje weer in mama’s buik zit. Maar ook als je baby groter wordt is dit item onmisbaar. Vanaf de geboorte tot 25 kilo is deze stoel te gebruiken. Van een schommelstoeltje voor je newborn tot een zitzak voor je kleuter. En dankzij de wasbare hoes blijft hij er piekfijn uit zien!

 3. Doomoo Seat'n Swing wipstoel

 4. Elvie Pump borstkolf

  Deze winnaar van de beste babyproducten van 2021 is de eerste kolf die muisstil is en hij heeft dus ook een prijs gekregen voor het design.
  Elvie Pump borstkolf beste babyproducten 2021
  Dankzij deze kolf kan je overal op een discrete manier kolven en kan je dus gaan en staan waar je maar wilt! Je kunt deze kolf namelijk in je voedings-bh dragen! Je kunt de kolf zelfs aansturen met behulp van een app. Zo kan je met je telefoon de kolf bedienen en ook het melkvolume in de gaten houden.

 5. Joolz Aer buggy met wieg

  Je klapt deze wagen in enkele seconden in met één hand en hij weegt (met wieg!) maar 8 kilo. Door de wieg kan je deze wagen meteen vanaf de geboorte gebruiken. Je kunt hem heel gemakkelijk los klikken zonder je baby wakker te maken. Door de pootjes die eronder zitten kan je baby thuis heerlijk verder slapen.

  Maar ook als je kindje al een peuter is, wil je deze wagen niet missen. De wagen is maar 45 centimeter breed, waardoor je ook heel makkelijk met je peuter kunt reizen met het openbaar vervoer.

 6. OYO Smart Combi babymonitor met camera beste babyproduct 2021

 7. OYO Smart Combi babymonitor met camera, Aerosleep

  Voor als je je baby in de gaten wilt houden, is dit de ultieme combinatie. Je monitort hiermee de temperatuur, ademhalingsbewegingen en nog veel meer. De camera is haarscherp, ook wanneer de kamer van je kindje donker is. En met de terugspreek functie kan jij je baby gemakkelijk geruststellen. Alle informatie over het slaapgedrag van je kindje zie je overzichtelijk in de OYO app.

 8. Stapelbed en meegroeibed Cozy Cott

  Het ultieme meegroeibed voor kinderen van 0 tot 5 jaar. Door de verschillende ombouwmogelijkheden kan je dit bedje veranderen van een ledikant in een peuterbed, maar ook naar een kleuter stapelbed of een commode.

  Het ideale product als je weinig ruimte hebt voor de kinderkamer en bijvoorbeeld twee kindjes op een kamer wilt laten slapen.

 9. bugaboo stardust campingbedje

 10. Stardust campingbedje, Bugaboo

  Waar de meeste campingbedjes een drama zijn om op te zetten of juist weer in te klappen zijn, is deze dat absoluut niet. In een seconde zet je dit bedje op zijn plek en je klapt hem even gemakkelijk weer in. Ook kan je dit bedje in hoogte verstellen.

 11. TIMIO Player audio en muziekspeler Babymatters

  Deze muziekspeler maakt alleen gebruik van geluid en LED-lichtjes, dus geen scherm of bewegende beelden. Dit maakt dat het product beter is voor de ogen van je kindje, maar ook dat hij beter leert luisteren. Het apparaatje
  ‘spreekt’ 8 talen en je kunt er allerlei verschillende discs op klikken. Zo oefent je peuter bijvoorbeeld dierengeluiden, of het alfabet. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Lees ook: De beste kinderwagen kiezen? Tips om op te letten!

Je bent nu op de hoogte van de winnaars van de beste babyproducten van 2021. Kende jij deze producten al? Of zijn ze totaal nieuw voor je? Ben je benieuwd naar andere producten? Kijk dan eens naar onze rubriek met de beste babyproducten of deze met de meest nutteloze babyproducten!kleertjes sale 70

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019