“banner
Mamma

Kleding shoppen na de bevalling of zwangerschap? Zo doe je dat!

Als je eenmaal bevallen bent pas je waarschijnlijk niet meteen in je normale kleding. Maar ook je zwangerschapskleding zit niet meer mooi, omdat die grote buik (bijna) weg is. Hoog tijd dus om eens wat nieuws voor jezelf te kopen en te gaan kleding shoppen na de bevalling! Want als kersverse moeder wil je er wel een beetje hip bij blijven lopen toch? Maar welke kleding is fijn om te dragen na de bevalling?

luiers met korting banner

Wat is fijne kleding om te dragen na de bevalling?

De eerste dagen lig je waarschijnlijk in je relaxte broek in bed of op de bank. Ook je positiebroek is de eerste tijd nog wel fijn om te dragen. Maar na een paar dagen (of weken) wil je wel weer eens normale kleding aan. Zelf zat ik de avond na mijn bevalling weer in mijn normale jurkje op de bank, ik ben niet zo’n “joggingbroek mens”.




Fijn zittende kleding is dus echt een must! Je wilt geen knopen die knellen in je buik. Misschien heb je wel een wond van een keizersnede, of kan je nog niet zo gemakkelijk zitten. Dan wil je kleding die je niet in de weg zit.

Kies voor een lekkere losse broek, de paperbag modellen zijn heel hip en ideaal om je buikje in te verstoppen. Je buikje verdoezelen kan je heel goed doen met een mooie blouse en blazer, bijvoorbeeld van Studio Anneloes. Heb je meteen een mooi setje voor als je weer aan het werk gaat, maar ook een fijne (maxi) jurk is heerlijk om te dragen na je bevalling.

Fietsenwinkel mamafiets banner

Online kleding shoppen na de bevalling

De kans dat je helemaal geen zin hebt om op pad te gaan is best groot. Een bevalling is een aanslag op je lichaam en je wilt misschien nog helemaal niet weg van je baby. Hoe fijn is het dan om jezelf wat nieuws aan te meten, terwijl je geniet van je bedrust na de bevalling?

Online shoppen is echt een uitkomst voor alle moeders. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt lekker op je gemakje thuis passen? Zitten er dingen bij die je toch niet zo leuk vindt? Dan stuur je gewoon je partner naar het postkantoor om het terug te sturen.

Bij Topsy Fashion vind je een heleboel leuke kleding waar je na je bevalling in gezien wilt worden. En je hebt het ook nog supersnel in huis. Als je voor 16:00 uur besteld, kan je het meestal de volgende dag al in huis verwachten. Ideaal als je nu ineens beslist dat je nieuwe kleding wilt, dan wil je er geen weken op wachten.

Als moeder ga je veel nieuwe kleding kopen, maar je zult al snel merken dat het meeste voor je kindje is. Gun jezelf ook wat na je zwangerschap. Je hebt een hele prestatie geleverd door een baby op de wereld te zetten. Dan heb je wel een mooie nieuwe outfit verdiend of een mommy makeover! Kortom ga jezelf eens verwennen!

fitmom boek banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!