header luiers van pampers met 50% korting
Baby

Kerst met een baby!

Kerst met een baby, misschien wel jullie eerste Kerst als een echt gezin! Hoe vier je het Kerstfeest met een baby thuis? Nou, de makers van Story of this Life hebben een prachtige video gemaakt over hoe hun Kerst met een baby vorig jaar is verlopen!

beste babyfoon bol.com

Kerst met een baby

Dingen gaan nu eenmaal anders met een baby in huis, zeker met Kerst. Misschien heel herkenbaar en heb je dit zelf ook zo meegemaakt. De beelden uit deze video zijn in ieder geval hilarisch om naar te kijken. Dus kijk maar uit met die kerstboom en decoraties in huis!
Eerste kerst baby

De kerstdagen zijn een bijzondere tijd van het jaar en al helemaal als je net zelf moeder bent geworden. Kerst is een familiefeest en extra speciaal met een baby of peuter in huis.
Kerst vieren met een baby verloopt anders dan je misschien gewend bent. Als jullie nu kerst vieren bij vrienden of ouders dan zal je aardig wat spullen mee moeten nemen. Niet alleen luiers en voeding voor de kerst maar ook bijvoorbeeld een campingbedje en voldoende schone kleren. Kerst zal vanaf nu altijd anders zijn!

banner billendoekjes waterwipes

Wat dacht je van een persoonlijke kerstkaart met jullie samen als gezin? Het maken van de foto zal al een hele happening zijn, want hoe krijg je je baby aan het lachen in zijn kerst oufit of dat hij in de camera blijft kijken? Ziet jullie kerstkaart er ook zo uit?
kerstkaart baby

Vraag je je af hoe je het kerstdiner met een peuter door komt? Lees dan deze tips!

Neem je een kerstboom als je een peuter of baby in huis hebt?
Een rondkruipende baby zorgt voor leuke situaties in huis. Toch? Want dat betekent waarschijnlijk dat jouw kerstboom er net zo uitziet als deze boom hieronder.

eerste kerst baby

Ziet jullie boom er ook zo uit?

(Bron: video en foto’s Youtube Story of this Life)Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder about you
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!