“babydeals
Mamma

Eerbetoon aan alle moeders!

Moeder zijn en thuis voor de de kinderen zorgen is een fulltime baan die vaak wordt onderschat door mannen. Deze video laat een doorsnee dag zien uit het leven van een moeder en haar baby. De video is waardering en een mooi eerbetoon aan alle moeders!

About you sales banner

Eerbetoon aan alle moeders

Eigenlijk is deze video gemaakt met moederdag in gedachten maar hij kan natuurlijk op elk moment gedeeld en bekeken worden. Ken jij iemand die deze video zeker moet bekijken? Of iemand die waardering verdiend voor haar werk als moeder?

wehkamp sale damesmode banner

Moeder zijn is een baan!

Fulltime moeder zijn en thuis zijn bij de kinderen wordt vaak onderschat. Het klinkt best lekker, de hele dag een beetje spelen met je baby, boekje lezen, thee drinken en relaxen. Dat valt dus vaak best wel tegen. In de video zie je hoe een moeder de hele dag druk is met haar kind en uitgeput op de bank valt zodra de kleine ligt te slapen. En als de baby wakker wordt begint het weer van voren af aan. Moeder zijn is ook een baan!

eerbetoon aan alle moeders

Een thuisblijfmoeder is eigenlijk altijd bezig ook als de baby slaapt. Want je wilt graag dat je huis er netjes uit ziet dus als de kleine slaapt ben je druk met het huishouden. Als je partner ’s avonds thuis komt dat wil je natuurlijk niet dat het huis een puinhoop is en het eten niet klaar is. Je wilt voorkomen dan je man tegen je zegt: “Je hebt toch de hele dag de tijd gehad? Dat is het begin van frustratie en kan voor problemen in de relatie zorgen. Als moeder heb je nooit rust!

Laat je partner daarom maar eens zien hoe jouw dag eruit ziet als hij werken is en jij met de baby in de weer bent.

baby kleertjes banner

Heb je deze Tribute aan alle moeders al gezien? Ook een prachtige video over de emoties als je voor het eerst je baby vasthoudt.

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!