zorgbanner2021
Kraamtijd

Gratis kraamproducten voor je thuisbevalling én kraamtijd

Ben je al in je derde trimester en druk bezig met lieve babykleertjes scoren? Wist je dat je naast een gratis babydoos en kraampakket ook zeven kraamproducten kunt lenen?
Deze spullen zijn bedoeld voor een thuisbevalling en voor je kraamtijd. Ze zijn allemaal makkelijk online en gratis te bestellen via duxxie.nl/kraamzorg. Eigenlijk een praktisch kraamcadeau voor zowel jezelf als je kraamverzorgende.

beste babyfoon bol.com

Het gaat om deze kraamproducten die je gratis kan bestellen:

 • Bedklossen of bedverhogers
 • Po of ondersteek
 • Rugsteun
 • Douchestoel, douchekruk of badplank (om zittend te douchen)
 • Toiletstoel

hulpmiddelen thuisbevalling bestellen

Waar heb je deze kraamproducten voor nodig?

 • Bedverhogers of bedklossen

  gratis bedklossen bestellen
  Vanaf week 37 tijdens de zwangerschap heb je bedklossen (of bedverhogers) nodig om je bed te verhogen tot 80 centimeter.
  Dat is een goede werkhoogte voor je verloskundige en kraamverzorgende.

 • StichtingJarigeJob banner
 • Ondersteek of po voor de bevalling

  Een po of ondersteek is een verplicht onderdeel bij een thuisbevalling. Met deze metalen ondersteek vangt de verloskundige de placenta op.

 • Rugsteun voor de bevalling

  Een rugsteun is handig voor de bevalling. Je kunt de rugsteun een heel klein beetje uitklappen en onder je kussen leggen tegen brandend maagzuur. Na de bevalling als je kleintje er eenmaal is, kun je met een rugsteun je matras schuin omhoog zetten zodat je beter ondersteund op je bed zit. Dat is ook prettiger bij het voeden van de baby.

 • Kraamproducten zoals een douchekruk, douchestoel of badplank

  Een douchekruk of douchestoel kunnen bijdragen aan jouw comfort tijdens je bevalling en in je kraamtijd. Een douchekrukje of stoel is fijn als je te moe bent om staand te douchen. Met een badplank kun je in verschillende houdingen je weeën opvangen. Je kunt er ook op zitten om te douchen in bad.

 • Toiletstoel voor de thuisbevalling

  Een toiletstoel is praktisch als er geen toilet is op dezelfde verdieping als waar je slaapkamer zich bevindt. Dan hoef je geen trappen te lopen als je naar het toilet moet. Ook dit hulpmiddel voor de thuisbevalling kan je gratis online bestellen.

gratis hulpmiddelen thuisbevalling
Al deze zeven handige kraamproducten worden voor iedere zwangere vrouw vergoed vanuit de basisverzekering en daarom zijn ze voor jou gratis!
Als je deze kraamspullen online via duxxie.nl/kraamzorg bestelt, worden ze ook nog eens gratis thuisbezorgd. De declaratie wordt voor jou geregeld. Weer een item om van je baby checklist af te vinken!

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder about you
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!