header luiers van pampers met 50% korting
Baby

Shaken Baby Syndrome Video

Iedereen weet dat je een baby of kind niet door elkaar moet schudden. Ongeacht je frustratie en irritatie. Door het schudden van een baby kan je onherstelbare schade toebrengen, waar je later zeker spijt van gaat krijgen. Deze Shaken Baby Syndrome video van Oops Animation over het door elkaar schudden van een baby heeft geen geluid nodig. De beelden spreken voor zich en laten je zien wat er gebeurt met de hersenen van de baby!

baby kleertjes banner

Shaken Baby Syndrome Video

Deze animatie video is alweer enkele jaren oud maar nog steeds actueel. De beelden kunnen schokkend zijn maar dit is iets wat elke ouder, opa en oma zouden moeten weten. Je weet dat door elkaar schudden iets is wat niet mag maar beelden zeggen meer dan heel veel woorden.
Delen mag! Hoe meer mensen dit weten hoe beter.
Wat is het Shaken baby Syndrome eigenlijk?

Nog steeds komen er elk jaar weer baby’s op de eerste hulp die ernstig letsel hebben opgelopen door het hevig door elkaar schudden. Het zijn er elk jaar rond de tachtig en dit zijn er tachtig te veel.
Ouders zijn gefrustreerd omdat hun baby of kind maar blijft huilen, onmacht en frustratie zijn redenen voor het Shaken Baby Syndrome bij jonge kinderen.

libido banner

Maar ook als je in paniek raakt omdat je baby bijvoorbeeld stopt met ademhalen, is nog geen reden om hem of haar door elkaar te schudden. Zorg dat je weet wat je moet doen als je baby zich verslikt. Door elkaar schudden hoort daar zeker niet bij.

beste babyfoon bol.com

Het door elkaar schudden van je baby kan ook blijvende schade veroorzaken die je in het begin niet eens ziet, maar wat pas later naar voren komt als je het schudden en je frustratie al lang weer vergeten bent. Doofheid, gedragsproblemen en ontwikkelingsachterstand zijn zo maar wat voorbeelden van letsel door het schudden. In de Skaken Baby Syndrome video is dat ook goed te zien.

Delen van deze video kan ervoor zorgen dat veel mensen er nogmaals op gewezen worden ,dat het door elkaar schudden van een baby het slechtste is wat je kan doen!

Nog veel meer informatie over het shaken baby syndroom kan je hier lezen.Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019