“waterwipes
Baby

De tien grootste babyuitzet miskopen!

Met een baby opkomst heb je een heleboel te regelen. En moet je veel spullen aanschaffen. De baby uitzetlijst ken je natuurlijk al lang. En als je zwanger bent en jouw hormonen gieren door je lichaam, koop je klakkeloos alles. Dat deed ik tenminste wel, bij baby een. Heb ik daar iets van geleerd? Jazeker! Ik zet de grootste babyuitzet miskopen op een rijtje!

cheezzbaby banner

De 10 grootste babyuitzet miskopen!

 1. Babybadje

  Zowel bij baby een als bij baby twee gebruik ik hem weinig. Ik heb zelfs nog het geluk dat ik hem in de badkamer neer kan zetten. Zo hoef ik niet met emmers warm water van de badkamer naar de babykamer te sjouwen. En na het badderen met een vol badje weer terug naar de badkamer. Ik vind dat badderen altijd zo’n gedoe. Bad vullen, een spartelende baby met een arm in bedwang houden. Met een druipende baby naar het aankleedkussen. Wat een gedoe.
  De tummytub heb ik zelf iets meer gebruikt, maar dat deed ik in de gootsteen in de keuken. Onze baby kan er ondertussen zelfstandig (lees: klem) in zitten, wat het een stuk gemakkelijker maakt. Het aankleedkussen leg ik op het aanrecht, heb ik alles bij de hand.

  Tip: ga jij voor een babybadje op een standaard? Let goed op de hoogte! Je zal niet de eerste zijn die een veel te hoog, of juist te laag badje koopt. Kijk hier voor het beste babybadje van dit moment.

 2. prenatal extra korting banner
 3. Baby-hangmat

  Deze kregen we cadeau. Ik pakte hem uit, en ook weer net zo snel in. Wij hebben namelijk een ronde box, en daar past hij dus niet in. Maar ook als je een vierkante box hebt zijn de meningen meestal niet zo positief. Zo moet de box in de laagste stand, anders hangt je baby met zijn billen op de grond.

 4. Drie-in-een-kinderwagen

  Zo’n kinderwagen waarvan je de kinderwagenbak kunt omturnen tot wandelwagen. Het leek me ideaal maar bleek zo’n typische babyuitzet miskoop. En de kinderwagenbak deed prima zijn werk, tot we toe waren aan het wandelwagen model.

  Druk aan het vouwen en ombouwen geslagen, met aantrekbandjes maakten we er een wandelwagen van. Soort van. Ons kindje hing er half scheef in, het was gammel en zat nooit echt mooi.

  Toen ons kind groter werd hing ze al gauw met haar benen buiten boord en pakte ik vaker onze ‘vakantie-buggy’ dan de echte wandelwagen. Met baby twee op komst heb ik niet eens geprobeerd om hem terug te bouwen naar kinderwagen. Ik heb hem verkocht en een nieuwe kinderwagen gekocht, met een aparte buggy inzet.

 5. beste babyfles banner
 6. Flessenwarmer- en sterilisator

  De flessenwarmer duurde bij mij zó lang, geen succes. Onze baby’s worden wakker met honger, en zonder geduld. Dan heb ik sneller de fles in de magnetron gestopt beneden, dan lekker relaxt opwarmen op mijn nachtkastje. De flessen sterilisator heb ik in ons vorige huis veel gebruikt (want… geen vaatwasser). Maar sinds we die hebben staat hij ergens achterin een kast.

 7. beste babyfoon bol.com
 8. Jurkjes

  Ik ben trotse mama van twee meiden. Mijn oudste is inmiddels vier en draagt het liefst jurkjes en rokjes, snap ik volledig. Maar als baby en dreumes? Ik merk het nu alweer bij onze baby. Het zit gewoon niet. Of beter gezegd: het ligt niet. Rokjes en jurkjes kruipen omhoog, met als gevolg dat je altijd tegen zo’n doorschijnende maillot aan kijkt. Nee, met jurkjes wacht ik wel weer tot ze loopt.

 9. Luieremmer

  Een van de dingen die ik niet eens heb aangeschaft. Mijn schoonzus had er namelijk wel een, en als ik daar oppaste ging ik altijd ongeveer over mijn nek als ik er een luier in gooide. Ook al was het zo’n luxe goede luieremmer met speciale (dure!) zakken.

  Nee, in mijn huis geen luier emmer. Bij ons gaan de vieze luiers meteen de kliko in, of soms in de keuken prullenbak als ik weet dat ik die binnen een uur leeg ga gooien.

 10. babyschoenen babyuitzet miskoop

 11. Babyschoentjes

  Leuk hoor, die kleine lieve babyschoentjes. Ik ben gek op schoenen kopen; sneakers, gympen, enkellaarsjes, knielaarzen, hakken, ik heb er genoeg. Zo kocht ik er dus ook een paar voor de baby. Maar heeft ze ooit schoenen aan gehad? Nee.

  Ik probeerde het wel hoor, maar ze trok ze binnen een kwartier zelf weer uit. Of ik raakte ze kwijt in de supermarkt. En het ziet er gewoon gek uit, een kleine baby met schoenen. Echt, een van mijn grootste babyuitzet miskopen. Zonde van het geld.

 12. Lees ook: Tips hoe je kan besparen op de baby uitzet!

 13. Spuugdoekjes

  Van die kleintjes, wie heeft dat verzonnen? Mijn baby presteert het zelfs om naast de grote hydrofiele doek te spugen. Dus zo’n mini spuugdoekje? Nee wat een miskoop, dat wordt hem zeker niet.

 14. Voedingsbh’s

  Nog zo’n miskoop die ik dus ongebruikt heb weggegooid. Als je maanden borstvoeding geeft begrijp ik ze volkomen, echt waar. Maar als je daar nog niet zeker van bent?

  Koop dan in ieder geval niet meteen een hele collectie. Je weet niet hoe groot je borsten zijn, na de bevalling. Dus koop 1 of 2 goedkope, om mee te beginnen. Gaat alles goed en blijf je voeden? Koop dan nog een paar fijne in de goede maat. Ik stopte bij onze oudste na anderhalve week met borstvoeding en had denk ik zo’n 6 voedingsbh’s ongebruikt in de kast liggen.

 15. Wiegje

  Het staat zo schattig, een klein wiegje in de slaapkamer maar is vaak zonde van het geld. Echter zijn er genoeg ouders die hun baby maanden bij zich in de slaapkamer houden. Maar bij ons was dat een miskoop en geen succes.

  ‘Gelukkig’ was ons wiegje een familiewieg. Yinthe heeft er denk ik een week in gelegen, en Myrah misschien twee? Ze trokken elke keer aan de bekleding, het opmaken was heel onhandig en hij is al snel te klein. Nee, onze baby’s verhuisden al snel naar hun eigen ledikant.

Meer weten? Kijk hier voor de beste babyproducten of lees de tips hoe je kan besparen op jouw babyuitzet!

Ik ben me er van bewust dat dit mijn persoonlijke babyuitzet miskopen top 10 is. Gelukkig zijn we als moeders allemaal verschillend en heb jij de flessenwarmer misschien wel maanden gebruikt. Wat was jouw grootste miskoop? En wat kan je andere moeders juist wel aanraden?Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!