luieraanbiedingen header
Baby

Baby Pumps: Bizarre schoenen voor jouw baby!

Voor een speciale gelegenheid of voor bijvoorbeeld een fotoshoot van de baby, wil je natuurlijk dat jouw baby er op haar allermooiste uitziet. De keuze aan leuke babykleertjes is eindeloos en daarbij zijn er ook steeds meer accessoires te verkrijgen. Denk aan mooie haarbandjes, sjaaltjes en hoedjes. Wil je de outfit van je dochter helemaal naar een hoger level tillen? Bij het Amerikaanse merk PeeWee kan je baby pumps kopen!

beste babyfoon bol.com

Je hoort het goed: hakken voor je baby. Speciaal gemaakt voor moeders voor wie pumps de meest favoriete schoenen zijn en die ervoor willen zorgen dat hun dochter haar eerste fashion statement maakt!

Baby Pumps geschikt voor baby’s tot 6 maanden

De Baby Pumps zijn speciaal ontworpen voor baby’s tot 6 maanden oud. Of ze gevaarlijk zijn? Het merk beweert van niet. De pumps zijn gemaakt van een zachte en rekbare stof die aan elk voetje past. Daarnaast is het hakje ook van zachte stof gemaakt en kun je het gewoon ombuigen. Het schijnt dat je baby er totaal geen last van heeft, ze hoeft er immers niet op te staan.
schoenen baby pumps kopen
Tegengeluiden tegen de pumps

De baby pumps hebben al veel stof doen opwaaien. Zo beweren tegenstanders dan ze gevaarlijk zijn en daarnaast behoorlijk seksistisch. Moet elke vrouw pumps dragen?!
De oprichtster van het merk, Michelle Holbrook, geeft aan dat het niet seksistisch bedoeld is. Het is meer een soort van grapje en totaal niet een bepaald statement.

baby pumps leuke schoenen

Baby Pumps bestellen?

Ben je wel enthousiast geworden van de baby pumps, dan kan je eens een kijkje nemen op de Peewee website. De pumps zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, roze en rood. Daarnaast zijn er nog verschillende printjes zoals tijgerprint of zebraprint. De pumps kosten tussen de 20 tot 25 dollar, helemaal niet duur!

Baby pumps in verschillende kleurtjes en motieven

baby pumps schoenenbaby schoenen pumps peewee

Ze moeten wel uit Amerika komen en hoogstwaarschijnlijk zullen ze niet op korte termijn in Nederland verkrijgbaar zijn. Daar zijn wij Nederlanders misschien iets te nuchter voor. Maar je kan ze gewoon bestellen, want Peewee Pumps verstuurt de baby schoenen gewoon naar Europa.

prenatal extra korting bannerActuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019