sale kleertjes header
Baby

Laat vrienden raden hoe jouw baby eruit komt te zien!

Je zal het ongetwijfeld herkennen. Vanaf het moment dat de buitenwereld weet dat er een baby op komst is, wordt er gespeculeerd. Iedereen zal gaan raden hoe jouw baby eruit komt te zien. Het geslacht, maar ook de naam of de geboortedatum. Soms houdt men op je werk zelfs een poll bij met alle voorspellingen over de baby. Of spelen je vriendinnen op de babyshower een spel waarbij iedereen een gokje mag wagen. Maar hoe leuk is het om deze speculaties te kunnen bewaren voor later? Zodat je alles terug kan lezen zo vaak je maar wil? Dat kan nu!

hema rompers

Wordt het een jongen of een meisje?

Misschien wel een van de meest gestelde vragen tijdens je zwangerschap. Weet je het überhaupt zelf? En mag de buitenwereld het ook weten? Of mag de rest van de wereld een gokje wagen en wachten tot de baby er is? De keus is aan jou.
Maar het is wel leuk om te weten wat de rest gokt en voorspelt. En dan niet alleen het geslacht, maar ook al die andere voorspellingen over de baby. Zoals het gewicht en de lengte van de baby. Of de datum waarop men denkt dat de baby geboren wordt. Er is zoveel om over na te denken, en zoveel om een gokje op te wagen.

banner billendoekjes waterwipes

Raden hoe jouw baby eruit komt te zien met de babypool!

Om al die voorspellingen van je vrienden en familie in te laten vullen en bij elkaar te houden kun je een babypool maken. Hierin geef je zelf aan op welke ‘vragen’ je een antwoord wilt. Je kunt onder andere kiezen uit de eerste letter van de babynaam, de verwachtte geboortedatum of de kleur van het haar. Iedereen die mee wil doen kan je uitnodigen om de pool in te vullen, via bijvoorbeeld Facebook of Whatsapp.
babypool boekje met herinneringen zwangerschap

Babypool boekje vol met herinneringen

Maar wat heb je aan al die voorspellingen over de baby als je er verder niets mee doet? Ook daar is een leuke oplossing voor, als je kindje geboren is kun je zelf alle kenmerken van je kindje invullen. Zo komt er uit de pool een ‘winnaar’, die de meeste dingen goed had voorspeld.

Maar het leukste is nog wel dat je alles kunt laten bundelen in een mooi boekje. Zo heb je voor altijd een leuke herinnering aan de zwangerschap. Het boekje wordt een heel leuk naslagwerkje met alle informatie die iedereen heeft doorgegeven.
Raden hoe jouw baby eruit komt te zien met babypool
Een luxe, hardcover boekje in A6 formaat, met mooie glanzende pagina’s. Op de gepersonaliseerde voorkant staat de naam van jullie kindje. Er is ruimte voor 20 deelnemers, maar tegen meerprijs is uitbreiding mogelijk tot wel 90 deelnemers! Dat kunnen dus heel veel leuke herinneringen en reacties worden.
Ook kunnen alle deelnemers een persoonlijke boodschap voor jullie en je kindje achter laten, die wordt meegenomen in het boekje. En er is ook nog ruimte voor je eigen notities.

Echt een mooi naslagwerk om nog heel vaak met veel plezier in terug te lezen dus!

Ben jij op zoek naar een leuk cadeautje voor jezelf, om deze bijzondere tijd nooit meer te vergeten en alle leuke voorspellingen altijd terug te kunnen lezen? Hoe leuk is het voor je kindje, om later als hij of zij groter is te lezen wat iedereen had bedacht!
Laat dan iedereen raden hoe jouw baby er uit komt te zien en bundel het in dit bijzondere boekje. Een naslagwerk voor het leven!

Lees ook: 6 Manieren voor de mooiste herinnering aan de zwangerschap!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019