“header
Beste babyproducten

De 10 beste babyproducten van 2019

Je wilt natuurlijk het beste voor je kind, maar soms is het behoorlijk lastig om te bepalen welk product dan het beste is. Er is namelijk zoveel keus en elk product beweert wel de beste te zijn. Dus hoe kan jij er dan voor zorgen dat je de juiste babyspullen in huis haalt? Nou door deze blog met de beste babyproducten van 2019 te lezen!

banner kleertjes.com

Hoe is deze lijst van beste babyproducten van 2019 tot stand gekomen?

De beschrijving van een product zegt lang niet altijd iets over de kwaliteit ervan. Het is namelijk heel makkelijk om een product mooi te omschrijven en te claimen dat je de beste bent, terwijl dat misschien niet zo is.
Daarom hebben we een lijst samengesteld met de echte beste babyproducten van 2019. Maar hoe is die lijst samengesteld? Om de lijst samen te stellen heb ik gekeken naar:

 • Beoordelingen andere gebruikers:

  Op bijna elke website kunnen consumenten een review schrijven. Deze beoordelingen door gebruikers zijn heel waardevol als je wilt weten hoe goed een product is of werkt.

 • Testen van de Consumentenbond:

  De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie die producten test op onder andere gebruiksgemak en veiligheid. Hun testresultaten zijn nooit beïnvloed omdat ze bijvoorbeeld geld krijgen van een organisatie. Vaak laten ze meerdere consumenten producten testen of voeren ze de testen uit in een laboratorium. Op basis van de resultaten maken ze een eerlijk rapport. De Consumentenbond is er dus echt voor de consument en daarom heb ik ook deze meegenomen in de beoordeling van de beste babyproducten van 2019.

 • Babyinnovation awards:

  Jaarlijks worden er babyinnovation awards uitgedeeld aan fabrikanten die de meest innovatieve babyproducten van het jaar hebben ontwikkelt. Producten waar je als consument dus echt wat aan hebt. Jaarlijks mogen consumenten stemmen op hun favoriete product uit diverse categorieën. Een prachtig initiatief omdat je zo kennis maakt met nieuwe producten die je leven met baby of kind een stuk makkelijker kan maken! Leuk toch?

beste babyspullen 2019

Dit zijn de 10 beste babyproducten van 2019!

Onderstaand de 10 beste babyproducten van 2019 uit diverse categorieën. Ze staan op willekeurige volgorde.

 1. Beste babydrager: Mini Sling van Minimonkey

  Het is heel goed te merken dat babydragers steeds populairder worden, want er komen er steeds meer op de markt. Eerder heb ik al onderzoek gedaan naar de beste draagdoek. Hierin staan draagdoeken die de beste beoordelingen krijgen bij bol.com.

  De babydrager in deze lijst met beste babyproducten van 2019, is er één die nieuw op de markt is gekomen en in 2019 de Baby Innovation Award kreeg in de categorie ‘Travel & Safety’. mini sling minimonkey beste babydrager van 2019Daarnaast won het ook de Negenmaandenbeurs Consumer Award. Het gaat hierbij om de Mini Sling van Minimonkey. Het is een hele kleine en lichte babydrager van slecht 175 gram. Je baby kan er vanaf de geboorte in totdat hij/zij ongeveer 2 jaar is. De Mini Sling draagt heel makkelijk en snel, je kunt de baby er in 30 seconden in hebben! De prijs? Slechts €34,95

 2. Kinderstoel: Chicco Polly

  De Consumentenbond testte diverse kinderstoelen op het gebied van veiligheid, gebruiksgemak. chicco polly magic kinderstoel beste babyproducten van 2019De beste uit de test waren de Polly stoelen van het merk Chicco. Deze stoelen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zoals de Chicco Polly Magic Relax en Polly 2 Start.
  De Polly stoelen van Chicco zijn geschikt vanaf de geboorte tot je kind 3 jaar is. De rugleuning kan in diverse standen ingesteld worden en er zit een verkleinkussen bij. Verder is de stoel goed en makkelijk schoon te maken, kan de stoel goed ingesteld worden tegen vallen, is het inklapbaar en is de assemblage zeer goed. Goedkoop is de stoel niet echt. Hij is verkrijgbaar vanaf €169,-

  De kinderstoel die de beste koop is, is de Joie Mimzy Snacker t.w.v. €70,-

 3. Beste babyfles: Philips Avent Anti-Colic Voedingsfles

  De Philips Avent Anti-Colic voedingsfles (zo hele mond vol) heeft in 2019 de Baby Innovation Award gewonnen in de categorie ‘feeding’. Philips Avent Anti-Colic beste babyproducten van 2019Deze fles voorkomt dat je baby te veel lucht binnenkrijgt tijdens de voeding dankzij een uniek airfree ventiel. De speen blijft dankzij het ventiel vol melk zitten, zelfs als de fles horizontaal wordt gehouden. Op bol.com krijgt de fles goede beoordelingen van consumenten. Een aantal gaven aan dat hun baby dankzij de fles geen last meer had van darmkrampjes sinds ze de fles gebruiken.
  Dat geeft dus aan dat het met recht de beste babyfles van 2019 is. En wat ik persoonlijk dan nog heel leuk vind, is dat Philips een lekker Nederlands merk is. Hup Philips!

 4. Dit zijn de beste babyproducten van 2019 volgens consumenten(bond) en Babyinnovation awards

 5. Beste autostoeltje: Maxi-Cosi Pebble Plus en Maxi-Cosi Jade

  In oktober 2019 heeft de Consumentenbond weer een aantal autostoeltjes getest op veiligheid, mate van bescherming bij een botsing en gebruikersgemak. Britax Römer King II LS

  Beste babystoeltje (vanaf 0 jaar) met gordelbevestiging is Maxi-Cosi Pebble plus (richtprijs €520-) beste koop in deze categorie is de Cybex Aton 5 (€130,-)

  Beste babystoel met isofix: Maxi-Cosi Jade + 3wayfix (€420). Beste koop: Joie i-level (€299).

  Beste peuterstoel (vanaf 9 maanden tot 4 jaar) met gordelbevestiging: Britax Römer King II LS (€210) of Maxi-Cosi Tobi (€165).
  Beste peuterstoel met isofix: Kiddy Phoenixfix 3 (€240).

 6. Kinderwagen: Nuna Mixx en Quinny Hubb

  Als beste product in de categorie kinderwagens, wist ik even niet welke ik moest kiezen: de aanbeveling van de Consumentenbond of de Quinny Hubb, een hele geavanceerde kinderwagen die in 2019 een Innovation Award won in de categorie design. Vandaar dat ik ze allebei vermeld. Nuna Mixx kinderwagen

  Volgens de Consumentenbond is de Nuna Mixx kinderwagen één van de beste babyproducten van 2019. De kinderwagen rijdt heel soepel over diverse ondergronden, is makkelijk in- en uit te klappen, is in alle opzichten makkelijk te verstellen, heeft een grote boodschappenmand en oversized zonnekap zodat je baby nooit in de zon kijkt.prijs €599,-

  De Quinny Hubb won de Innovation Award omdat het een erg gebruiksvriendelijke combi kinderwagen is die met je gezin meegroeit. Je kunt de wagen dus heel eenvoudig omvormen tot duowagen zonder dat je dus een nieuwe hoeft te kopen. Prijs €599,-

 7. Babymatras: Ikea Himlavalv 3D

  Veilig slapen is ontzettend belangrijk voor kleine baby’s, op die manier verklein je de kans dat er ’s nachts iets kan gebeuren. HIMLAVALV 3D matrasEen goede matras is een onderdeel van veilig slapen. Volgens de Consumentenbond behoort de Ikea Himlavals 3D matras tot de beste babyproducten van 2019. De matras laat erg goed lucht door, waardoor je baby kan blijven ademen ook al ligt hij of zij per ongeluk met het gezichtje in de matras. Daarnaast kan je de matrastijk afnemen en wassen op 60 graden. De matras kost €120,-.

 8. Loopfiets: BERG GO2

  Nog een winnaar van de Innovation Awards, maar dan ook echte terechte winnaar: BERG GO 2 loopfiets skelter beste babyproducten van 2019de loopfiets van BERG GO2 gemaakt voor kinderen vanaf 10 maanden tot 30 maanden! De loopfiets groeit dus met je kind mee en draagt bij aan een goede cognitieve en fysieke ontwikkeling. De loopfiets wordt een skelter door de trappers die ingeklapt kunnen worden waardoor je dus kunt wisselen van loopfiets naar skelter.

  De skelter is heel geliefd en krijgt op bol.com hele goede reviews van tevreden consumenten. De prijs valt mee, €85,-.

 9. Beste babyfoon met camera 2019: Luvion Grand Elite 3 Connect

  Als je graag een babyfoon hebt die alles heeft, dan moet je volgens ruim 400 consumenten echt de Luvion Grand Elite 3 hebben. Deze babyfoon heeft een camera en een app waardoor je jouw baby via het ouderstation in de gaten kunt houden (met mooi scherp beeld) maar ook via je telefoon als je app installeert. Zo kan je ook kijken hoe het met je baby gaat als je aan de andere kant van het land bent. Of je kunt met zijn tweeën tegelijk kijken of je kleintje nog wel ligt te dromen. Maar ook oma kan meekijken 😉 Luvion Grand Elite 3 Babyfoon met Camera beste babyproducten van 2019

  Je kunt de camera op afstand bedienen, er is een temperatuurweergave en verder heeft de babyfoon: leuke slaapliedjes, mogelijkheid om foto’s te maken en goede geluidsindicatie. Voor al dat moois betaal je wel een behoorlijke prijs. De Luvion Grand Elite kost namelijk €239,-.

 10. Fietsstoeltje: Qibbel Air

  Qibbel is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in fietsstoeltjes die overigens ook in ons eigen landje worden geproduceerd. Qibbel Air fietsstoeltjeDe nieuwe Qibbel Air is een uitkomst, het fietsstoeltje is ultra licht (het is zelfs het meest lichte fietsstoeltje in omloop) en heeft een hoge rugleuning die goed ventileert.

  De rugleuning is gemaakt en mesh, dit is een materiaal dat super snel droogt na een regenbuitje, maar toch niet te heet wordt in de zomer. De voetsteunen zijn heel eenvoudig te verstellen, zonder dat je hiervoor gereedschap nodig hebt. De Qibbel air is geschikt voor kinderen tussen de 9 maanden (vanaf het moment dat je kind zelfstandig kan zitten) tot 6 jaar. Duur? Valt reuze mee, het stoeltje kost €79,95.

 11. Slapen: Fedde & Kees Nunki lakentje

  Het laatste product in de lijst met beste babyproducten van 2019: het Nunki lakentje. Is je baby een moeilijke slaper? Frederique, oprichtster van Fedde&Kees weet er alles van. Haar zoontje was ook een moeilijke slaper en ze zocht lang naar een passende oplossing zonder haar kind telkens in te bakeren.

  Uiteindelijk heeft ze het Nunki lakentje bedacht. Met dit lakentje kan je jouw kind erg makkelijk instoppen zonder dat je bang hoeft te zijn dat het lakentje loskomt en zonder een prop beddengoed onder de matras. Het Nunki lakentje laat nooit los als je baby beweegt, het zit namelijk als een soort van zak om de matras heen en je kunt het lakentje afsluiten met een rits. Instoppen was nog nooit zo makkelijk geweest!

  Meer informatie over dit unieke lakentje van Nederlandse bodem vind je op de website van Fedde&Kees.

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!