header luiers van pampers met 50% korting
Zwangerschap

Zwangerschapsfoto op canvas

Jouw zwangerschap is een heel bijzonder en mooi moment, ondanks alle pijntjes en ongemakken. Het blijft altijd een wonder, je bent immers een leven aan het creëren, iets wat ongeveer de helft van onze mensheid niet kan (lees: mannen). Deze bijzondere periode kan je op een prachtige manier voor eeuwig vastleggen. Denk aan een zwangerschapsfoto op canvas. Wil jij dit ook? Lees dan verder!

hema rompers

Zwangerschapsfoto op canvas

Een zwangerschap is een hele interessante, boeiende, wonderlijke en heftige periode. Het blijft een wonder dat vrouwen in staat zijn een nieuw leven te scheppen, te laten groeien en op de wereld te zetten. En naast dat grote wonder, betekent een zwangerschap ook een nieuw hoofdstuk in je leven. Of je nu voor het eerst ouder wordt, of opnieuw ouder wordt: je leven zal na de zwangerschap nooit meer hetzelfde zijn.

Deze prachtige periode van zwanger zijn kun je voor eeuwig vastleggen door bijvoorbeeld een zwangerschapsfoto op canvas af te laten drukken en op te hangen. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een ‘gewone’ foto, maar een foto op canvas is toch net wat specialer. Alsof jij het model bent van een geweldig schilderij.

Je kunt jouw foto in diverse formaten op kwalitatief canvas doek laten spannen. Je hebt zelfs de keuze uit een frame van 2 centimeter of een massief houten frame van 4 centimeter. Het resultaat is een haarscherpe foto waarvan je jarenlang kan genieten zonder dat de kleur wordt aangetast door uv-straling.

zwangerschap fotoshoot laten maken

Met hoeveel weken kan je de zwangerschapsfoto het beste maken?

Wil jij ook een zwangerschapsfoto op canvas, dan moet er natuurlijk wel een geschikte foto gemaakt worden. De eerste vraag is dan: wanneer in jouw zwangerschap moet je deze foto laten maken? Er moet natuurlijk wel een mooie buik zichtbaar zijn, maar je wilt ook niet super opgeblazen zijn (wat vaak aan het einde van je zwangerschap is).
Professionele fotografen adviseren een fotoshoot te plannen wanneer je 7 maanden zwanger bent of in ieder geval tussen de 32ste en 36ste week van je zwangerschap. Je voelt dan nog redelijk oké, je houdt nog niet een zwembad vocht vast en je hebt een mooie buik.

babyfoto op canvas

Babyfoto op canvas als fotogeschenk

Een zwangerschapsfoto op canvas of een babyfoto op canvas is een geweldig fotogeschenk voor je allerliefste vriendin, zus, nicht of collega. Wie wil er niet een prachtige foto van haar buik, of van het kleine wondertje zelf op de muur hangen? Overleg natuurlijk wel eerst of er nog wel plek is voor zo’n mooie foto! Een foto op canvas kan in diverse formaten besteld worden, het hoeft dus echt niet meteen een groot formaat te zijn.

Trouwens, je kunt de foto ook op een ander materiaal laten afdrukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van hout, aluminium, plexiglas of speciaal canvas voor buiten? Als je een babyfoto of zwangerschapsfoto op canvas of een ander materiaal cadeau doet, weet ik zeker dat jij een enorm uniek cadeau hebt gegeven die voor altijd prachtig blijft om naar te kijken!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!