sale kleertjes header
Zwangerschapskwaaltjes

Zo krijg je zwangerschapsdiabetes onder controle!

de vlogkundige
Een video van de vlogkundige die je zeker moet bekijken over hoe je zwangerschapsdiabetes onder controle krijgt. Verloskundige Cindy bespreekt samen met Nicole en Linda, schrijvers van het ‘handboek zwangerschapsdiabetes’ het onderwerp voeding bij zwangerschapsdiabetes.

Hoe ontstaat zwangerschapsdiabetes eigenlijk?

Door de hormonen in je lichaam tijdens de zwangerschap verandert ook de aanmaak van insuline door je lichaam. Normaal gesproken regelt je lichaam dit zelf en ontstaan er geen problemen waardoor je lichaam genoeg suiker opneemt. Maar als dit niet lukt ontstaat zwangerschapssuiker waardoor de suiker niet goed wordt opgenomen en dus in je bloed blijft zitten.
Lees deze blog als je meer wilt weten over zwangerschapssuiker of diabetes.
Alles voor moeder en kind banner

Hoe krijg je zwangerschapsdiabetes onder controle?

Zwangerschapsdiabetes onder controle krijgen heeft alles te maken met voeding. Een diëtist is in dit geval de aangewezen persoon om je te helpen. We kunnen nog veel meer over dit onderwerp vertellen maar het is beter als je deze interessante video bekijkt over hoe je zwangerschapsdiabetes onder controle krijgt.

Handboek zwangerschapsdiabetes bestellen?

Wil je zelf meer lezen over dit onderwerp “hoe krijg je zwangerschapsdiabetes onder controle”, bestel dan het boek uit de video met praktische adviezen om via voeding en levensstijl jouw suikerspiegel onder controle te krijgen. Het boek is geschreven voor vrouwen die een hoger risico hebben om zwangerschapsdiabetes te krijgen.
handboek zwangerschapsdiabetes

Zwangerschapssuiker is regelmatig een probleem tijdens de zwangerschap maar zoals in deze video wordt uitgelegd, is het vaak te voorkomen. Deel deze video en help jouw “zwangere” vriendinnen om het te voorkomen. Dit is beter voor de zwangere zelf en haar ongeboren baby. Met het boek kun je op een laagdrempelige manier aan de slag zonder hele ingrijpende veranderingen en krijg je zwangerschapsdiabetes onder controle.Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019