header luiers van pampers met 50% korting
Zwangerschap

Top 5 babyshower cadeaus, voor een blijvende herinnering!

Tot een paar jaren geleden had niemand er nog van gehoord, een babyshower. Het is over komen waaien uit Amerika en tegenwoordig is het een grote hit. Een feestje voor de aanstaande moeder, met mooie versiering, lekkere hapjes, leuke spelletjes en heel veel cadeaus. Maar wat geef een zwangere vriendin op een babyshower cadeau? Ik geef je de leukste tips met babyshower cadeaus, lees je mee?

startersbox zwitsal banner

Wat zijn de meest gegeven cadeaus bij een babyshower?

Je bent uitgenodigd voor de babyshower van een zwangere vriendin, zus, nichtje of collega. Of misschien ga je zelf wel een babyshower organiseren. Dan wil je natuurlijk een prachtig cadeau geven, wat niet na de kraamtijd meteen weer naar zolder verdwijnt.

Wat denk je dat de meest gegeven babyshower cadeaus zijn?

 1. Babykleertjes

  Elke aanstaande moeder is er gek op, babykleertjes! Zeker als het geslacht bekend is wordt dit vaak gegeven. Een tip kan zijn om niet het kleinste maatje te kopen, je weet nooit hoe groot de baby is. En al is de baby wel klein, dan komt waarschijnlijk iedereen met kleine maatjes aan. Als je een grotere maat geeft hebben ze later ook nog wat leuks.
 2. Cadeaubonnen

  Omdat je nooit genoeg kan winkelen met een kleine baby op komst. En omdat het soms lastig is om iets te kopen in de stijl van de aanstaande moeder. Zo kan ze zelf iets leuks uitzoeken.

 3. cheezzbaby banner
 4. Een zelfgemaakte maaltijd (of een cadeaubon daarvoor)

  Misschien niet iets waar je meteen aan denkt. De kraamperiode is heftig en het is heerlijk voor de mama in spe om een keertje niet te hoeven koken.

 5. kleertjes sale 70
 6. Speelgoed

  En dan vooral duurzaam, mooi speelgoed. Bijvoorbeeld een poppenwagen, of een blokkenkarretje.

 7. Een eerste jaar boek

  Leuk voor de aanstaande moeder om in te vullen, leuk voor de kleine om later terug te lezen. Een boek waarin alle herinneringen van het eerste jaar te vinden zijn. De eerste stapjes, foto’s, een echo. Noem maar op.

Top 5 babyshower cadeaus herinnering

Top 5 babyshower cadeaus voor een blijvende herinnering!

Het liefst geef je natuurlijk een cadeau wat een blijvende herinnering is. Een persoonlijk cadeau waar de moeder nog heel lang plezier van gaat hebben.

 1. Een zelfgemaakt cadeau

  Altijd een hit, iets wat je zelf gemaakt hebt. Haak een dekentje, brei een mutsje, versier een mooie doos om herinneringen in te bewaren. Eigenlijk maakt het niet uit wat je doet, het feit dat je er zelf werk en tijd in hebt gestopt is al geweldig.

 2. Een geboortesteen

  Iets wat echt bijzonder en blijvend is is een mooi sieraad. Zoals een ketting met een geboortesteen. Deze stenen zijn te personaliseren naar wens, er zijn hartvormige geboortestenen, of stenen met een stamboom ketting. De naam van het kindje kan erin gegraveerd worden. Elke maand heeft zijn eigen geboortesteen, zoals diamant, smaragd, robijn of saffier.

 3. Babyshower gastenboek

  Zo’n leuke herinnering, een boek waarin alle gasten van de babyshower hun babyvoorspellingen opschrijven. De naam, het geslacht, de lengte, het gewicht. En natuurlijk de wensen die je hebt voor de kleine spruit.

 4. Een geboorteposter

  Ze zijn in alle maten te vinden. Het geboortekaartje uitvergroot, of een leuk ontwerp met alle facts van de baby. Ook kan je de baby op schaal laten uitvergroten, als dat geen blijvende herinnering is.

 5. Een baby armbandje

  Zo schattig, een klein zilveren armbandje met de naam erin gegraveerd. Of een bedelarmbandje waarbij je op latere verjaardagen nog bedeltjes kunt geven.

Zo zie je maar weer dat leuke babyshower cadeaus niet standaard of saai hoeven te zijn. Er zijn veel mogelijkheden om een mooi persoonlijk cadeau te geven dat niet snel vergeten wordt!

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019