“babydeals
Baby

In 8 stappen de deur uit met je baby

Even snel nog wat halen in de supermarkt of een half uur voor je afspraak pas opstaan van de bank en nog op tijd komen: dit ging eerst allemaal nog prima. Maar nu je een baby hebt duurt het iets langer voordat je de deur uit bent met je baby.
In deze blog zullen we je alvast wat punten meegeven waarmee je rekening kunt houden. Zo kom je de volgende keer misschien iets minder vaak te laat!

luierkorting op pampers banner

8 Redenen waarom je altijd te laat komt met een baby!

 • Stap 1: Verschonen nummer 1

  Het is tijd om wakker te worden en zo te horen is je kleine ukkie ook al uit dromenland. Dacht je dat je binnen een uurtje wel klaar zou zijn, dan was je waarschijnlijk vergeten dat je ochtend nu als eerste bestaat uit het wassen en verschonen van je baby, voeden en wachten op dat boertje. Resultaat: half uur verder.

 • Stap 2: Speedy douchen

  Tijd om zelf te douchen en lekker te tutten. Of in ieder geval een douche te nemen van 5 minuten en een veeg mascara aan te brengen. Je hebt nu misschien nog het streven om op tijd te komen.

 • Stap 3: Schone kleren?

  Dat je thuis rondloopt in kleding met een heerlijk kots-geurtje is niet zo erg, maar voor de buitenwereld wil je toch nog een beetje verzorgd overkomen.

  Ben je al lang niet meer de deur uit geweest met je baby? Dan is waarschijnlijk de grote vraag: heb je nog schone kleren? Dat wordt zoeken! De wijzers van de klok zijn alweer 10 minuten verder.

 • de deur uit met je baby laat komen

 • Stap 3: Hippe kleren?

  Zwangerschapskleding en voedingsbeha’s: wat zijn ze toch een uitkomst en vooral erg comfortabel. Maar nu andere mensen naast je partner en baby je gaan zien, besef je in één keer hoe duf de zwangerschapskleding is.

  Het wordt dus tijd om jezelf in je ‘pre-zwangerschap’ kleding te wurmen en uit te vinden wat ‘nog wel kan’ en waarvoor het helaas nog iets te vroeg is. Ondertussen zijn er al 20 minuten voorbij!

 • banner babypark sale
 • Stap 4: Je baby in het mooiste pakje

  Nu komt er een leuk moment: je kunt je baby aankleden, want iedereen moet natuurlijk zien hoe knap hij of zij is. Hoog tijd dus om de mooiste outfit uit te kiezen met bijpassende sokjes, hoedjes en ga zo maar door. Je zal merken dat je al snel 15 minuten verder bent.

 • Stap 5: Je baby in een nieuw pakje, mama in een nieuw pakje

  Dacht je helemaal klaar te zijn, moet je baby spugen. Precies ja, over het mooie pakje heen en over jou. En laat dat nou net het enige shirtje zijn waar je jezelf nog wel in kon vertonen! Dat wordt de bovenstaande stappen herhalen en zeker weer een half uur verder!

 • beste babyfoon bol.com
 • Stap 6: Verschonen nummer 2

  Rook je daar iets? Jazeker, poep! Dat wordt weer een luier verschonen en weer 10 minuten verder!

 • Stap 7: Kinderwagen! Hoe zat dat ook al weer?

  Misschien was je wel enthousiast om voor de eerste keer de kinderwagen uit te proberen, waarschijnlijk is dit enthousiasme snel vergaan. Want hoe makkelijk ze het ook voordeden in de winkel, zo ontzettend ‘eenvoudig in te klappen’ is hij niet! Tel voor dit gestuntel maar 5 minuten!

 • Stap 8: Luiertas

  Een luiertas alleen voor luiers? Zeker niet! Hier moet nog van alles in en wat was dat ook al weer? Voeding (hoeveel ook al weer?), speelgoed, zonnebrand, speen, flesje (1 of 2?), spuugdoekjes, luierdoekjes en moest je nou ook speelgoed meenemen? Of had je dat al?

Neem rustig de tijd hoor! Waarschijnlijk ben je op dit moment toch al te laat! Tel hier nog maar 10 minuten, ach laten we realistisch zijn, 20 minuten bij op!

De deur uit met je baby is nog niet zo eenvoudig. Op tijd komen is verleden tijd, maar je gaat er steeds makkelijker mee om!

top 5 beste babyfoons banner

Meer lezen

Reageer

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!