“waterwipes
Baby

Gezichtsuitdrukking van een poepende baby!

Elke ouder zal dit herkennen, de gezichtsuitdrukking van jouw poepende baby! Wanneer de baby zijn behoefte doet dan heb je dit als ouder direct door. Niet alleen vanwege de lucht maar vooral door de blik en de gezichtsuitdrukking van jouw baby. De video die hieronder staat is erg grappig, vooral omdat de beelden vertraagt worden afgespeeld. De gezichten die de baby’s laten zien herken je uit duizenden!

baby kleertjes banner

Video van de gezichtsuitdrukking van poepende baby’s

De onderstaande video laat baby’s zien tijdens het doen van “de grote boodschap” en is een erg leuk reclame filmpje van een paar jaar geleden voor de billendoekjes van Pampers. Het filmpje van de poepende baby’s is zo hilarisch dat hij nog steeds het kijken waard is!
Poepuitdrukkingen van jouw baby

Wellicht weet je als moeder precies wanneer jouw kleine aan het poepen is omdat je die gezichtsuitdrukking van jouw baby zo herkent.

Wij zijn benieuwd naar de foto van jouw baby als hij druk bezig is om zijn luier vol te stoppen met die bruine smurrie.

Heb je een leuke foto deel hem dan in de reacties op deze Facebook post.
video poepende baby

Luier verschonen als je baby helemaal onder zit!

Soms komt het voor dat jouw baby zichzelf helemaal heeft onder gepoept. De luier verschonen is dan geen eenvoudige klus, niet alleen vanwege de lucht maar hoe trek je nu dat vieze rompertje uit? Over het hoofd het rompertje uittrekken is dan eigenlijk geen optie. Toch is er een andere manier om het vieze rompertje uit te trekken zodat je baby niet gelijk weer in bad hoeft.

banner vitamine-D kind

Nieuwsgierig hoe je op de juiste manier een rompertje uittrekt? Een rompertje uittrekken doe je zo!

luiers met korting banner

Bekijk ook deze video: Deze baby heeft enorm veel haar!

Benieuwd naar nog meer leuke of bijzondere video’s over baby’s? Volg ons op facebook voor nog meer grappige video’s.nanabeebi luiertas best beoordeeld

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019