cheezzbaby blackfriday sale
Baby

Baby met veel haar

De meeste baby’s worden geboren zonder haar of met een klein beetje haar. En dat haar valt ook meestal nog weer uit. Maar niet baby Theo. Deze baby die onder andere te zien was in de talkshow van Ellen DeGeneres heeft een uitzonderlijk weelderige haardos. En hij is natuurlijk niet de enige baby met veel haar!

cheezzbaby banner

Video: Baby met veel haar

Hieronder zie je de video van deze beroemde baby met veel haar! Bijzonder toch? Veel mensen dachten dat de moeder de baby een pruik had opgezet!
Wanneer groeit haar baby in buik?

Niet iedere baby heeft dus zo’n grote hoeveelheid haar als Theo. Maar bijna alle baby’s hebben wel haargroei, dit is vooral nesthaar. De meeste nestharen raakt een baby in de eerste maanden weer kwijt. Vanaf 36 weken zwangerschap kan er ook vellushaar gaan groeien en dit blijft soms wel behouden.

prenatal banner weekaanbiedingen

Krijgt mijn baby krullen?

De kans op krullen is erfelijk bepaald, krullend haar is dominant ten opzichte van sluik of steil haar. In werkelijkheid is het nog iets complexer omdat de haarstijl door meerdere factoren bepaald wordt. Het is dus niet automatisch zo dat wanneer beide ouders steil haar hebben hun baby ook steil haar krijgt.

lAlles voor je baby banner

Baby haar sneller laten groeien

Er zijn niet echt mogelijkheden om het haar van een baby sneller te laten groeien. Wel is algemene goede gezondheid belangrijk voor de mineralen die de haargroei stimuleren. Dus zorgen voor voldoende rust en gezonde voeding zal er voor zorgen dat jouw baby een optimale haargroei heeft. Het is wel per baby verschillend hoeveel haar er zal komen en hoe snel dit zal groeien.

baby haar verzorging

Een alles in een verzorgingskit voor je baby van Luvion!

Heb jij ook een baby met veel haar?

Wij zouden het leuk vinden om meer baby’s met veel haar of met bijzonder haar te zien. Misschien kunnen jullie een leuke foto plaatsen als reactie op onze Facebook post over dit onderwerp?
Of heeft iemand goede tips voor het verzorgen van een baby met veel haar?

  • Hoe was je het haar van jouw baby?
  • Hoe haal je de klitten uit het haar?
  • Met wat voor kam of borstel kun je het beste kammen?

Babyfoto’s van onze bezoekers

Via Facebook hebben wij een aantal babyfoto’s van baby’s met veel haar ontvangen en deze mogen wij hier met jullie delen.
Baby Jermaine
baby jermainebaby met veel haar jermaine

Baby Djavano is met 38 weekjes geboren, een hele lieve rustige baby. Hij slaapt al een aantal weken de nacht door en sinds een paar dagen 11 uur aan 1 stuk. En zijn haartjes blijven maar groeien 😍.
Djavano lekker wassen van het lange haar
En ook nog een prachtige foto van Djavano met zijn broer en zussen. Voor Djavano 3 maanden oud ligt het sterretje van zijn grote zus Djiná. Zij zou eigenlijk 4 jaar zijn geweest. Daarboven zijn oudste zus Djalissa 8 jaar oud en broer Djano 2 jaar oud.
Gezinsfoto Djavano

Heb jij ook een mooie foto van jouw baby met veel haar? Stuur hem ons en wij zullen hem of haar hier bij zetten.Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder about you
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!