“waterwipes
Beste babyproducten

Beste billendoekjes voor jouw baby!

Iedere moeder wilt het beste voor de billetjes van de baby. Van alle zones op het lichaampje van je kleintje, zijn de billetjes en het geslachtsdeel wel het meest gevoelig. Je zou denken dat alle billendoekjes hier rekening mee houden door er geen irriterende stoffen in te verwerken. Helaas is dat niet het geval. Zelfs billendoekjes bevatten stoffen die niet helemaal goed zijn voor je kleintje. Gelukkig geldt dit lang niet voor alle doekjes. Dit zijn de beste billendoekjes voor jouw baby! Direct naar de top 12

Waar moet je op letten bij het kiezen van babydoekjes?

Als je de beste billendoekjes voor de baby wilt kopen, moet je niet letten op populaire woorden op de verpakking. Woorden zoals ‘hypoallergeen’ ‘sensitive’ of ‘voor gevoelig huidje’ zeggen namelijk niet dat de billendoekjes helemaal vrij zijn van irriterende stoffen. Deze termen zijn niet wettelijk beschermd en mag iedereen zomaar op de verpakking zetten. Hoe vervelend dit ook is.
De Zwitsal Gevoelig Huidje doekjes bevatten bijvoorbeeld parabenen, die op zich wel onschuldig zijn, maar toch eigenlijk niet horen in billendoekjes. Het beste is dus altijd kijken naar de ingrediëntenlijst. Controleer dat er GEEN parfum, alcohol of parabenen in de doekjes zitten. Let ook op soorten parabenen zoals ethylparabeen of methylparabeen.
Zwitsal Gevoelig Huidje billendoekjes
Stoffen zoals parfum en allergenen kunnen het huidje en de babybillen irriteren. Dat geldt overigens voor alle verzorgingsproducten, dus ook voor jezelf is het goed om parfum in producten altijd te vermijden. Je hoeft jezelf overigens niet schuldig te voelen als jij de billetjes van je baby al maandenlang vrolijk hebt afgeveegd met doekjes met parfum of doekjes die niet helemaal goed zijn. Je baby zal er waarschijnlijk niets aan overhouden want geen enkele babydoekjes bevatten gevaarlijke stoffen zoals kankerverwekkers of hormoonverstoorders.

Heeft jouw baby hele gevoelige billen en weet je dat je baby allergenen niet goed verdraagt, dan zijn de beste billendoekjes de doekjes zonder parfum, met weinig ingrediënten en natuurlijke extracten.

banner billendoekjes waterwipes

Zijn de beste billendoekjes ook de duurste?

Ook bij billendoekjes zijn de duurste doekjes niet altijd de beste. Helaas zijn de ‘gewone’ doekjes wel vaak goedkoper dan de doekjes zonder teveel toevoegingen. Ook de beste billendoekjes van het Kruidvat of Etos zijn iets prijziger dan de andere varianten. Maar als je de aanbiedingen goed in de gaten houdt, betaal je nooit te veel.

banner beste luchtreiniger babykamer

De top 12 met de beste billendoekjes voor de baby!

Allemaal zonder parfum, parabenen en andere irriterende stoffen, dus het allerbeste voor de baby. De duurste zijn niet altijd de beste, dat bewijzen deze Waterwipes billendoekjes!

 1. Babydoekjes van WaterWipes
  Met slechts 2 ingrediënten! Prijs €21,55 voor 540 stuks!! waterwipes beste billendoekjes baby
 2. Plastic vrije billendoekjes voor baby en kids
  Vochtige doekjes voor billen en gezicht. Plastic vrij en gemaakt van planten! Ideaal voor de gevoelige huid van de baby. naif billendoekjes zonder plastic
 3. Waterdoekjes baby pure van Kruidvat
 4. Pure van Huggies
  Voor 99% water volgens de fabrikant. huggies pure beste billendoekjes
 5. Baby wipes van Neutral
 6. Lotiondoekjes Sensitive van Kruidvat
 7. Vochtige lotion doekjes gevoelige huid van Jumbo
 8. Speciaal voor de gevoelige huid van Albert Heijn
 9. Baby wet wipes van Derma
 10. Sensitive baby wipes van Pampers
 11. Beregoed lotiondoekjes sensitive van Albert Heijn
 12. Sensitive lotion billendoekjes van Etos.
banner billendoekjes waterwipes

Deze top 12 lijst met beste billendoekjes voor de billen van de baby is tot stand gekomen door de ervaringen en beoordelingen van ouders te vergelijken met de verschillende onderzoeken zoals die van de consumentenbond.

Lees ook: Wat is de beste zalf tegen luieruitslag bij de baby?Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019