luieraanbiedingen header
Gewichtstoename

Gewicht bij 18 weken zwanger

Heb je de flauwe “weet je zeker dat er geen twee in zitten?” opmerking al gehad? Of is je buikje nog amper zichtbaar? De ene vrouw zit te springen om die echte buik te kunnen showen en de ander verstopt hem liever een beetje. Ben je trots op je buik? En ben je tevreden met je gewicht bij 18 weken zwanger?

beste babyfles banner

Gewicht van je baby bij 18 weken zwanger

Jullie kleine baby is inmiddels net zo groot al een baby egel of een paprika voor je beeldvorming. Zo’n 20 centimeter lang is dat kleintje in je buik nu en hij weegt bijna 200 gram!

Lees ook: Wanneer komt die echte zwangerschapsbuik?
Jouw gewicht bij 18 weken zwanger

Inmiddels ben je een aantal controles bij de verloskundige verder en dus ook een aantal weegmomenten rijker. Zie je er tegenop om op die weegschaal te gaan staan? Of doet het je helemaal niets, die cijfers? Gemiddeld zijn zwangere vrouwen in week 18 van de zwangerschap 3,2 kilo aangekomen! Lees hier meer over de groei van je baarmoeder rondom de zwangerschap.

startersbox zwitsal banner

Kwaaltjes in week 18

Ken je het zwangerschapsmasker al? Deze kan ontstaan als je in de zon gaat terwijl je zwanger bent. Door je hormonen kan er een masker ontstaan op je gezicht, door het pigment. Na de zwangerschap trekt dit meestal weer weg. Toch is het verstandig om de zon te vermijden en in ieder geval een goede zonnebrandcrème te gebruiken. Andere kwaaltjes die deze week op kunnen spelen zijn duizeligheid en een slap gevoel.

Gewicht bij 17 weken zwanger Gewicht bij 19 weken zwangernanabeebi luiertas best beoordeeld

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!