“babydeals
Vrijen

Roos schrijft: Getting it on!

Ieder stel dat snel zwanger wilt worden en waarbij het niet ‘per ongeluk’ of ‘ineens’ gebeurt, weet waar ik het over heb, als ik zeg dat de seks een stuk minder romantisch of wellustiger wordt als het een ‘moetje’ is. Al moet ik wel zeggen dat het bij mij verrassend genoeg wel mee valt. Blijkbaar gaat mijn libido iets omhoog op het moment dat ik weet dat ik gemeenschap ga hebben met een zeer belangrijk doel: een kind. Bij mijn man (en ik denk mannen in het algemeen) is dat juist niet het geval. Zodra het een ‘moetje’ wordt en zodra het woord baby verbonden wordt aan seks is het in één keer een stuk minder opwindend. Vervelend want het is juist cruciaal dat de man zijn ‘kruit kan schieten’.

conceive plus discreet online bestellen banner

Zin is bijzaak want seks + eisprong = baby

Mijn man wil ook graag kinderen en het is trouwens helemaal niet zo dat we lang bezig zijn. Ik ben al een keer zwanger geweest, dat gebeurde wel ‘ineens’. Helaas eindigde dat in een miskraam. Nu is mijn baarmoeder weer mooi schoon en ‘ready to go’ dus Roos is ook klaar om ervoor te gaan. Want ik wil graag een baby, het liefst gisteren nog. En er is maar één manier (vooralsnog dan) om dat voor elkaar te krijgen: met de benen wijd gaan.

De vraag of ik zin heb in seks is voor mij nu niet zo relevant. Die zin maak ik wel. Kijk, normaal laat ik mij leiden door mijn lichamelijke behoeftes. Om het zo maar te zeggen. Maar deze keer is ‘zin hebben’ bijzaak. Seks moet. Want seks + eisprong = baby. In ieder geval: daar hoop ik op. En mijn man trouwens ook.
getting it on vrijen zwanger worden

Klaarstomen voor een baby avontuurtje

Op het moment dat mijn vruchtbare dagen beginnen vraag ik mezelf dus niet af of ik zin heb of niet. Het moet, dus ik zorg ik dat ik zin heb. Het is een beetje te vergelijken met sporten. Ik sport elke ochtend. Voordat ik ga sporten vraag ik mezelf niet af of ik zin heb of niet. Ik ga gewoon, want het moet en omdat ik weet dat het goed voor me is. En wanneer ik bezig ben, vind ik het toch altijd weer super leuk. En zo is dat ook precies met seks!

Dus als een soort van drill instructeur draag ik mezelf op om alles op alles te zetten voor een nieuw baby avontuurtje, terwijl mijn man begint te klagen dat het ‘toch een stuk minder leuk is als het een moetje wordt’. Of deze ‘ik moet wel even omschakelen hoor wat het is super druk geweest op het werk’.

Het ergste is dat ik mezelf nog hoor zeggen: ‘joh stel je niet aan, ga straks maar klaarliggen dan verwen ik je wel even en als je bijna op dat ene punt bent dan jas je ‘m erin en zijn we zo klaar’. Dus… Ik moet eerlijk zeggen: nooit gedacht dat dit soort woorden uit mijn mond zouden komen.

davitamon mamavitaal banner

Je verandert in een sekskanon, soort van..

Ik had ook nooit verwacht dat ik degene zou zijn die van die foute grapjes zou maken. Van die flauwe grappen die eigenlijk alleen bouwvakkers naar elkaar maken als er een mooie vrouw langskomt of wanneer ze tegen elkaar zitten op te scheppen met sterke verhalen. Zo zei ik laatst toen mijn man vroeg of hij de plantjes water moest geven ‘Geef mij straks ook maar water, maar dan met een andere gieter…’. Verschrikkelijk.

Een paar dagen geleden stond ik ook nog met mijn kont te draaien in de woonkamer en gaf ik een (vrij ongemakkelijke) lapdance. Het doel was mijn man in de stemming te brengen, maar hij was me eerder aan het uitlachen. Maar als het puntje bij paaltje komt, of eerder het paaltje bij het puntje, dan presteert mijn man. Zoals een echte vent dat betaamt (hij vindt het vast fijn dat ik dit erbij heb gezet). Gelukkig hoeven we nog geen andere methodes in te zetten om de boel op gang te krijgen.

Ik ben heel benieuwd hoe dit bij andere stellen gaat. Want ik weet 100% zeker dat er meerdere stellen zijn die niet altijd zin hebben in seks, maar het toch doen omdat ze een kind willen. Jij ook?

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

Een reactie

  1. sebastiaan

Reageer

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!