luieraanbiedingen header
Baby

Leuke babykleding voor de winter!

Veel mensen zeggen dat je beter kunt bevallen in de lente of de zomer, maar die snappen er helemaal niets van. Elk jaargetijde heeft zijn eigen charme. Oké, je kindje zal misschien iets meer verstopt zijn in dikke kleding, een muts en een dekentje. Maar als je de juiste babykleding voor de winter kiest, is jouw baby echt super schattig. Nou was hij dat natuurlijk sowieso al. Ik geef je tips om de baby aan te kleden tegen de kou en vind leuke inspiratie voor werkelijk de meest scháttige babykleding voor de winter.

cheezzbaby banner

Hoe kleed je jouw baby aan in de winter?

Voordat we overgaan op de onwijs leuke babykleding in de winter, eerst een paar tips om je baby goed aan te kleden:

  1. Werk altijd met laagjes in plaats van een dikke trui.
  2. Trek je baby dezelfde hoeveelheid laagjes aan als jijzelf en dan nog 1 extra.
  3. Een pasgeboren baby en een baby buiten moet altijd een mutsje op.
  4. Zorg altijd dat het nekje bedekt is als je naar buiten gaat.

Meer informatie over een baby aankleden bij koud weer lees je hier.

hoe kleed je een baby aan in de winter

Super schattige en leuke babykleding voor de winter

Misschien wel één van de leukste dingen aan de winter is de babykleding. Werkelijk om van te smelten. Bekijk deze ongelooflijk schattige babykleding voor de winter. Let op, het kan zijn dat je de komende uren alleen maar aan het shoppen bent. Bereid je dus maar voor!

banner vitamine-D kind
  1. In de zomer kun je jouw baby wel in een schattig rompertje doen, maar die verbleken bij de onwijs aandoenlijke rompertjes die voor de winter zijn. Denk bijvoorbeeld aan dit rompertje. Geweldig toch?
  2. Je wilt natuurlijk niet dat je baby koude voetjes heeft, dat hoeft ook niet want er zijn mega leuke babyslofjes verkrijgbaar speciaal voor de winter. Denk bijvoorbeeld aan deze of deze met de naam van je baby! Een pasgeboren baby is misschien nog te klein voor slofjes, gelukkig doen de babysokjes er ook niet voor onder!
  3. Van de voetjes gaan we naar de vestjes. Want ook dat is puur genieten tijdens het online shoppen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze snoezige vestjes voor meisjes of deze voor jongens! Fantastisch toch?
  4. Een groot favoriet van mij zijn wel die ontzettend leuke babypakjes met oortjes waardoor je toch al lieve baby verandert in een prachtig teddybeertje. En deze meesterlijke pakjes kun je alleen maar in de winter tevoorschijn halen.

Lees ook: De beste kinderwagen voor de winter!

Heb je een kerst baby of is je baby net voor de kerst geboren? LUCKY YOU! Want de babykleding voor de winter is op zijn best rond de kerst! Enjoy!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!