header luiers van pampers met 50% korting
Zwangerschap

Aankondiging zwangerschap met een origineel cadeau!

Maak je een foto om het goede nieuws te vertellen? Geef je een feestje? Of wacht je zo lang mogelijk en maak je meteen het geslacht bekend? Een aankondiging zwangerschap kan je op zo veel verschillende manieren doen. Ga je er iets bijzonders van maken en je familie echt verrassen? Ik geef je leuke tips om van je aankondiging een onvergetelijk moment te maken!

startersbox zwitsal banner

Vertellen dat je zwanger bent!

Een van de leukste en misschien wel meest bijzondere momenten in jouw zwangerschap is het moment waarop je dit blijde nieuws gaat delen met mensen om je heen. Je ziet het al helemaal voor je, hoe je moeder je om je hals vliegt en je vader stiekem een traantje weg pinkt. Of hoe blij jouw beste vriendin voor je is.

Ga je wachten tot je in de ‘veilige zone’ zit? Of kan je geen seconde wachten en weten je naasten het binnen een paar dagen? Mijn beste vriendin had me meteen door toen ik op mijn mans verjaardag stiekem dubbelfriss uit een wijnglas dronk. Ze zag het op de een of andere manier aan me terwijl we het zelf pas een paar dagen wisten. Haar hoefde ik dus niets te vertellen. Maar het is zo leuk om je familie en vrienden te verrassen. En er zijn heel veel manieren om te vertellen dat je zwanger bent.

nutricia actie banner

Aankondiging zwangerschap met origineel cadeau

Hoe leuk is het om de aanstaande opa en oma een cadeau te geven, waarbij ze er gaandeweg achter komen dat ze grootouders gaan worden? Met deze houten puzzel van een baby bouw je de spanning langzaam op!
Houten baby puzzel aankondiging zwangerschap
Jullie puzzelen samen de puzzel in elkaar, waarvan je geen idee hebt wat het wordt als je er aan begint. Langzaam ontstaat het silhouet van een baby, waardoor de opa en oma in spe wel een idee zullen krijgen wat er aan de hand is. Als dat geen verrassing is?

De houten baby puzzel bestaat uit 40 stukjes en zit in een leuk linnen zakje. Het puzzelen duurt ongeveer een half uur, dus genoeg tijd om te ontdekken wat de onderliggende boodschap is.
houten puzzel van baby
Weet je partner zelf nog niet dat je zwanger bent? Dan is dit misschien wel een leuke manier om het hem te ‘vertellen’. Wil je de houten baby puzzel versturen als aankondiging van jouw zwangerschap? Ook dat is mogelijk, je kunt een berichtje toevoegen voor de ontvanger.

Houten puzzels voor volwassenen

Ook als je geen belangrijke boodschap te vertellen hebt, zijn er een heleboel mooie houten puzzels voor volwassenen. De puzzels bestaan uit fijn in de hand liggende stukjes met mooie vormen. Het zijn puzzelstukjes in een mooie lichte houtkleur, dus geen felle, schreeuwerige kleuren.

Er zijn puzzels in verschillende series. Kies je voor de Entropy serie? Deze zijn leuk om te maken in gezelschap, kies je voor een alpaca van 49 stukjes? Of durf je de dolfijn van 104 stukjes aan? Als je liever kiest voor nog een stapje hoger, zijn er de puzzels uit de Chaos serie. Variërend van 96 tot wel 300 puzzelstukjes!
Vaker genieten van je baby puzzel!

Je kunt de puzzel natuurlijk ook voor jezelf kopen en gezellig puzzelen met iedereen die je wilt verrassen met je zwangerschap. Komt je vriendin thee drinken? Laat dan die leuke puzzel zien en stel voor hem samen te maken. Dit kan je ook bij je broer, zus, sportteam of collega’s doen. Zo heb jij er nog vaker plezier van!

Moet je wel opschieten natuurlijk met jouw aankondiging van de zwangerschap, voor het nieuwtje als een lopend vuurtje rond gaat. Stop de puzzel met het zakje daarna in een mooie herinneringskist voor je baby, zo heb je meteen een mooi verhaal om te vertellen als hij later groot genoeg is. “Hoe opa en oma erachter kwamen dat jij onderweg was.”

Met een prachtige houten puzzel van de baby wordt jouw aankondiging zwangerschap een hele bijzondere. Dit gaat een puzzel worden die je naaste familie en vrienden nooit meer gaan vergeten. Bij welk stukje valt het kwartje?

Lees ook: Wanneer vertel je dat je zwanger bent?

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019