luieraanbiedingen header
Mamma

10 Dingen die je leert als moeder!

Het moederschap is niet voor iedereen weggelegd? Dat valt heus wel mee hoor, want als je straks moeder bent zal je er al snel achter komen dat je veel meer in je mars had dan je ooit had gedacht! Wanneer je na de bevalling van je roze wolk bent, begint het moeder worden. En wat ga je dan veel leren en kunnen! Hier alvast 10 dingen die je leert als moeder!

cheezzbaby banner

10 Dingen die je leert als moeder, ja echt waar: ook jij!

 1. Huishouden en koken als een ware Martha Steward

  Ben je nu een sloddervos en chaoot? Grote kans dat dit gaat veranderen. Als je kinderen hebt, kan je opruimen als de beste. Tevens leer je elke week weer beter en efficiënter te koken. Je wilt je peuter namelijk wel iets gezonds te eten geven. Taart nodig voor de verjaardag? Opeens ontpop jij je als een echte bak-koningin!

 2. Inpakken als de beste!

  Het zal menigeen verbazen hoeveel spullen jij in een luiertas weet te krijgen. Liet je voorheen je partner nog de vaatwasser inruimen omdat hij er 2 keer zoveel in kreeg als jij? Nu je moeder bent heb je jouw inpak vaardigheden als een professional ontwikkeld!
 3. Acht uur slaap nodig? Jij bikkelt door op 4!

  Vanaf nu heb jij geen acht uur slaap meer nodig om de dag goed door te komen. Je zou het misschien nu niet kunnen voorstellen, maar als moeder bezit je een ware oerkracht die jou aan het werk houdt ook als je maar voor 4 uurtjes je ogen hebt dicht kunnen doen.

 4. meegroeiromper banner
 5. Je hebt altijd een trouwe fan

  Kinderen kunnen je eigenwaarde een flinke boost geven. Zeker als ze jong zijn, vinden ze jou het meest interessant van alles en iedereen.

  Wat je ook tegen ze zegt, ze zullen je hun onverdeelde aandacht geven. Zelfs als je jouw keel openzet met enkel kattengejank, zal je kind het geweldig vinden.

 6. Mega stressbestendig

  Nu je moeder bent is stress een heel ander begrip geworden. Zelfs omgaan met een huilende baby, een pan op het vuur die aanbrandt en een crisis op het werk, hou jij nog steeds de teugels in handen.

 7. startersbox zwitsal banner
 8. Een klein rommeltje in huis is geen probleem meer

  Met kinderen is het gewoonweg niet haalbaar om het huis spik en span te houden. En het grootste voordeel is dat je hier oké mee bent. Kun je jezelf nog een baan wanen door het huis en zijn de belangrijkste plekken (wc, douche) hygiënisch? Dan vind je het al prima.

 9. Tijd voor jezelf is zeer zeldzaam, maar waardevol

  Die 5 minuten onder de douche voelt als een waar moment voor jezelf. Zelfs boodschappen doen in je eentje voelt als me-time. Je zult merken dat je die momenten heel erg gaat waarderen.

 10. prenatal banner weekaanbiedingen
 11. Je kent nu echt de betekenis van tijdsverspilling

  Kon je eerst nog een kwartier lang scrollen door facebook zonder dit tijdsverspilling te vinden, dan zie je dat nu heel anders. Want in dat kwartiertje had je al je huis kunnen opruimen, de was kunnen doen, 2 telefoontjes kunnen plegen en koffie kunnen drinken.

 12. Iedereen heeft een mening over jouw opvoeding

  Bereid je hier maar alvast op voor: iedereen gaat een mening hebben over hoe jij je kind moet opvoeden. En wat je hiervan gaat leren is dat je het zelf waarschijnlijk toch echt beter weet. Het is immers jouw kind.

  De eerste maanden zal je misschien nog luisteren, maar al snel heb jij geleerd om moeder te zijn voor jouw kind. Op dat moment interesseert het je niet wat andere vinden. Wie had dat ooit gedacht, want iedereen maakt fouten tijdens het opvoeden van een kind.

 13. Je leert als moeder liefde op een hele nieuwe manier kennen

  Natuurlijk houd je van je partner en je familie, maar hoeveel je van je kind gaat houden…. Die liefde is echt onvoorwaardelijk en immens sterk, zo heb je het nog nooit gevoeld! Enjoy!

Lees ook: De voordelen van jong moeder zijn!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!