wishup banner
Zwanger Worden

Zwanger worden met tarwekiemolie!

Zwanger worden is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zoeken veel vrouwen naar hulpmiddelen om makkelijker zwanger te raken. Zwanger worden met tarwekiemolie kan zo’n hulpmiddel zijn. Maar wat is tarwekiemolie eigenlijk? En hoe kan het helpen om sneller in verwachting te zijn?

conceive plus discreet online bestellen banner

Wat is tarwekiemolie en wat zit er in?

Tarwekiemolie is olie die wordt geperst uit kiemen van tarwekorrels. In deze olie zitten heel veel vitaminen en mineralen.

  • Vitamine A: Goed voor de ogen, huid, slijmvliezen, groei, botontwikkeling en ons afweersysteem.
  • Vitamine E: Werkt als antioxidant en beschermt cellen, bloedvaten, organen, ogen en weefsel.
  • Vitamine B: Zit in tarwekiemolie. Deze vitamine is belangrijk voor onze stofwisseling.

Naast deze vitamines bevat tarwekiemolie ook vetzuren en octacosanol, wat cholesterol verlagend werkt. Het is een homeopathisch geneesmiddel.
Kan tarwekiemolie de innesteling bevorderen?

Als je zwanger wilt worden zijn er een aantal factoren erg belangrijk. Natuurlijk op de eerste plaats de vruchtbaarheid van jou en je partner. Op de tweede plaats is het belangrijk om op het juiste moment seks te hebben. Als dat allemaal goed zit, komt het aan op de innesteling, een heel belangrijk moment. En daarbij zou tarwekiemolie kunnen helpen.

Er wordt gezegd dat tarwekiemolie een positieve invloed kan hebben op de dikte en de doorbloeding van jouw baarmoederslijmvlies. Dat is belangrijk voor de innesteling. Als het baarmoederslijmvlies te dun is, wordt het voor het eitje moeilijker om zich te nestelen. Daarom wordt tarwekiemolie veel gebruikt door vrouwen die in een IVF-behandeling krijgen.

de beste ovulatietest direct bestellen banner

Wat zijn de voordelen van zwanger worden met tarwekiemolie?

Als je zwanger wilt worden kan tarwekiemolie dus een gunstig effect hebben op jouw baarmoederslijmvlies en dus ook op de innesteling. Natuurlijk is het altijd goed om vitamines binnen te krijgen.

Tarwekiemolie kan veel positieve effecten op je lichaam hebben. Het werkt cholesterolverlagend, jouw bloedsomloop wordt gestimuleerd, het verhoogt je weerstand en geeft een energieboost. Ook kan het helpen bij het genezen van littekens en een droge huid en wordt je haar er sterker en zachter van.

Het hoge vitamine E gehalte in tarwekiemolie is ook een voordeel. Een tekort aan vitamine E kan namelijk zorgen voor een verminderde vruchtbaarheid. Tarwekiemolie werkt ook nog eens stress verlagend en we weten allemaal dat stress niet goed is als je zwanger wilt worden.

tarwekiem banner capsule

Hoe gebruik je tarwekiemolie bij zwanger worden?

Tarwekiemolie is te koop als olie, capsulevorm en gel. Olie is fijn om je huid en haar te verzorgen en je kunt er ook een lepel van nemen. Maar als je daar niet zo’n zin in hebt (best begrijpelijk) kan je tarwekiemolie als capsule slikken.

Werkt het echt? Wat zijn de ervaringen?

Er zijn, zoals met alles, goede en slechte ervaringen met het gebruik van tarwekiemolie. Veel vrouwen geven aan dat na het starten met tarwekiemolie meteen de eerste IVF-poging raak was. Dit kan natuurlijk ook geluk of toeval zijn.

Er zijn ook vrouwen die moesten stoppen met het gebruik van tarwekiemolie, omdat ze te veel last kregen van hun stoelgang. Ook zijn er verloskundigen die het gebruik van zwanger worden met tarwekiemolie afraden, omdat het baarmoederslijmvlies er te dik van zou worden.

Of tarwekiemolie werkt, is niet wetenschappelijk bewezen, maar er is ook niet bewezen dat het slecht voor je is.

tarwekiem banner capsule

Waar kan je tarwekiemolie kopen?

Je kunt tarwekiemolie op steeds meer plekken komen. Zoals in natuurwinkels, maar ook bij drogisterijen en online.

Ben je van plan om tarwekiemolie te gaan gebruiken? Luister altijd goed naar je lichaam. Merk je een verandering die niet goed voelt nadat je gestart bent? Houd jezelf goed in de gaten en stop als het niet goed voelt. Heb jij ervaring met het gebruik van zwanger worden met tarwekiemolie?tarwekiem banner capsule
vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!