deonlinedrogist zwitsal header
Mamma

Weinig tijd om te koken met kinderen

Je kent het misschien wel. Je wilt ontzettend graag elke dag een heerlijke maaltijd op tafel zetten, maar je hebt te weinig tijd om te koken en daarnaast geen zin om dagelijks een nieuw gerecht te bedenken. Wat moet je dan? Voor de tweede keer deze week maar spaghetti eten, of toch maar weer iets bestellen? Het kan beter.
Er is een manier om makkelijke gerechten te bereiden die snel klaar zijn en al voor je zijn bedacht. Hoe? Door een maaltijdbox te bestellen! Handig voor moeders die net zijn bevallen of gezinnen met kinderen die weer even moeten opstarten na de vakantie (en daarna).

luierkorting op pampers banner

Geen of weinig tijd om te koken?

Hét excuus om niet elke avond uit je eigen keuken een maaltijd op tafel te zetten is: weinig tijd om te koken. Of je hebt gewoon geen zin. Het is soms ook niet makkelijk om dagelijks een verse maaltijd te bereiden. Want naast tijd maken voor het koken zelf, moet je ook de puf en inspiratie hebben om iets te bedenken en daarnaast alle boodschappen in huis halen.
Maaltijdbox met korting
Hoewel ik een groot voorstander ben voor dagelijks zelf koken, kwam ik hier echt niet aan toe toen ik net een baby had. Ik was alleen maar bezig met voeden en kon maar geen goed moment vinden om de pannen op het fornuis te zetten. En mijn man… mijn man ‘kan’ niet koken of eigenlijk heeft hij geen zin om dit te doen. Dus hebben we maandenlang van die stoommaaltijden gegeten. Als ik toen mezelf gerealiseerd had dat ik ook gewoon maaltijdboxen had kunnen bestellen, dan was dat echt dé oplossing geweest.

De maaltijden zijn zo makkelijk dat zelfs mijn man de maaltijden kan bereiden. Hij hoeft niet naar de winkel om de ingrediënten bij elkaar te zoeken (die hij meestal niet kan vinden) omdat alles in een pakket wordt geleverd en we konden lekker gevarieerd eten. Daarnaast is het vaak beter om zelf te koken omdat eten bestellen vaak ongezond is.

wehkamp sale damesmode banner

Toch is het niet gek hoor, dat we weinig tijd hebben om te koken. Zeker in de periode dat de kinderen weer naar school moeten en je weer moet gaan werken. Waar haal je die tijd vandaan om boodschappen te doen met je kind, te koken en ook nog eens te bedenken wat je gaat eten?
Nou niet denk ik. Of je bestelt gewoon vanuit je luie stoel een maaltijdbox. Ben je meteen klaar voor heel de week.

Aanbieding voor onze lezers!

Heb jij ook weinig tijd om te koken? Voor alle moeders en vaders hebben we een mooie kortingscode bij HelloFresh!

Je krijgt in totaal €45 korting op de eerste drie boxen met kortingscode HELLOZOZWANGER.
Je betaalt per box met 3 maaltijden voor 2 personen slechts €25,95!
hellofreshlogoGa hier naar de website van HelloFresh en bestel direct jouw maaltijdbox!

Gevarieerd en lekker koken met een maaltijdbox

Zelf koken kan zo lekker zijn, zelfs de mensen die totaal geen keukenprins(es) zijn, kunnen een maaltijd bereiden zolang de instructies maar duidelijk zijn. Ik geloof er heilig in dat een zelfbereide maaltijd beter is dan alles wat je kant-en-klaar kan bestellen. Zeker als je kinderen hebt is het belangrijk om samen wat tijd in de keuken door te brengen, je kinderen wat te leren over koken en (gezonde) voeding en iets lekkers op tafel te zetten.

Het probleem bij heel veel mensen is alleen dat ze dus weinig tijd hebben om te koken en moeite hebben elke avond te bedenken wat ze gaan eten. Maar deze issues verdwijnen als sneeuw voor de zon als je een maaltijdbox bestelt, bijvoorbeeld bij HelloFresh. Wekelijks kun je bij hen kiezen uit 14 nieuwe maaltijden, waarvan een groot gedeelte binnen 20 minuten al op tafel staat. Daarnaast leer je nieuwe lekkere ingrediënten kennen, want er is altijd wel een recept dat bij jou past. Bovendien ga je voedselverspilling tegen omdat alles in de juiste portie wordt afgeleverd. Even liever zelf boodschappen doen? Dan las je eenvoudig een week of langer een pauze in. Win-win situatie!

Laat je ons weten hoe het is bevallen?

baby kleertjes banner

Een reactie

Reageer

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!