“header
Zwangerschap

Verse sapjes drinken tijdens de zwangerschap!

Gezond eten is erg belangrijk. In het gewone dagelijkse leven, maar helemaal als je zwanger bent of als je aan het herstellen bent van de bevalling. Behalve voor gezond eten, kan je ook kiezen voor gezond drinken. Maar is sapjes drinken tijdens de zwangerschap wel zo’n goed idee? En voor welke sapjes kan je dan het beste kiezen?

zwitsal box banner

Waarom verse sapjes drinken tijdens en na de zwangerschap?

We weten allemaal dat fruit goed voor ons is, juist tijdens en na de zwangerschap. Fruit heeft een heleboel voordelen voor je lichaam. Het geeft je een boost en kan bijdragen aan een goede start voor jouw baby. Fruit bevat nu eenmaal heel veel goeds: van vitamine C, tot foliumzuur en antioxidanten. Allemaal voedingsstoffen die zorgen voor een goede groei van je baby.

Maar niet alleen voor je kindje, ook voor jezelf. Vitamine C zorgt er bijvoorbeeld voor dat ijzer extra goed opgenomen wordt. Zeker tijdens de zwangerschap zijn veel vrouwen gevoelig voor bloedarmoede, een beetje extra ijzer is dus altijd welkom!
Let er wel op dat je niet te veel verse sapjes drinkt op een dag. Want behalve vitamines en mineralen bevatten fruitsappen ook veel (fruit)suiker.
Een zwangerschapsbox met sapjes om je lichaam een boost te geven!

Weet je niet zo goed welke sapjes wel en niet geschikt zijn om tijdens de zwangerschap te drinken? Dan is deze zwangerschapsbox een uitkomst.

Deze box zit vol met biologische groentesappen. Per box krijg je 24 sapjes, in 10 verschillende smaken. Deze verse sapjes voor tijdens de zwangerschap zijn stuk voor stuk rijk aan vitaminen en mineralen. Zo bevatten ze onder andere ijzer, foliumzuur (vitamine B11), magnesium, calcium, zink, vitamine C, vitamine B6 en vitamine K. En dat allemaal zonder toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen!

In de zwangerschapsbox vind je de volgende sapjes:

  • Detox: Een sapje wat choline bevat en vitamine K en C. Ook zit er calcium in en bijna de helft van dagelijkse aanbevolen hoeveelheid foliumzuur.
  • Energy: In dit sapje zit onder andere rode biet, paarse wortel en paarse boerenkool. Goed voor een heleboel vitamine A, C, K, B6, foliumzuur en kalium.
  • Fresh: Een zoet en kruidig wortelsapje vol vitamine A.
  • Fuel: Lekker fris en verkwikkend komkommersap wat heel veel foliumzuur bevat.
  • Power: Dit tomatensapje is rijk aan vitamine A, C, K en foliumzuur. Maar bevat ook jodium, koper en kalium.
  • Recharge: Er zitten maar liefst 10 verschillende (blad)groenten in dit sapje. En daardoor ook vitamine K, foliumzuur, kalium, ijzer, koper, jodium, vitamine A en C!
  • Recover: Een zoetzuur sapje vol biet en kersen. Dit sapje zit vol vitamine A, kalium, mangaan, vitamine C, foliumzuur en koper.
  • Sunny: De gele biet en paprika zorgt voor vitamine C en foliumzuur in dit sapje.
  • Wild: Een wild sapje vol wilde planten en vruchten, rijk aan vitamine K, C en A. Maar ook kalium, koper, mangaan, foliumzuur, calcium, magnesium en zink.
cheezzbaby banner

Verste sapjes niet alleen als je zwanger bent, ook voor jouw peuter!

Het kan een uitdaging zijn om ervoor te zorgen dat je kindje genoeg groente en fruit binnenkrijgt. Zeker als ze op een gegeven moment in de eigenwijze (en vermoeiende) nee-fase terecht komen, maak je je misschien wel eens zorgen over of je peuter genoeg vitamines binnenkrijgt.

Ook hier is sapje geweldig. Kinderen die lastig groente en fruit willen eten zullen deze sapjes met smaak opdrinken. Door de zoete en frisse smaken hebben ze helemaal niet door dat ieder flesje 370 tot 400 gram groenten bevat!

Waarom kiezen voor sapje?

Je zult je wel afvragen waarom je sapjes via sapje moet bestellen. In de supermarkt zijn toch ook genoeg sapjes te vinden? Wat doet sapje dan dat het zo bijzonder maakt?

Om te beginnen zijn alle sapjes 100% biologisch en worden ze ambachtelijk geperst. Bovendien worden de sapjes diepgevroren thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Het enige wat jij hoeft te doen is het sapje ontdooien en ervan genieten. Sapje is dol op de natuur en werkt met seizoensgebonden ingrediënten. Ook werken ze samen met lokale boeren, maken gebruik van zonne- en windenergie en recyclebare verpakkingsmaterialen. Je kunt je flexibele sapje abonnement pauzeren en aanpassen zodat jij sapjes krijgt wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Sapjes drinken tijdens de zwangerschap is dus een heel goed idee. Het is niet alleen een kickstart voor je gezonde levensstijl maar ondersteunt ook je immuunsysteem. Bovendien zal je merken dat je meer energie krijgt door je dagelijkse vitamine shot. En die energie kan je tijdens je zwangerschap goed gebruiken.

Lees ook: Waarom foliumzuur slikken tijdens de zwangerschap?Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!