“waterwipes
Beste babyproducten

Het leukste badspeelgoed zonder gaatje!

Lekker spetteren in bad is altijd een goed idee. Vaak noodzakelijk, omdat kinderen gewoon altijd vies zijn. Maar soms ook een handig tijdverdrijf. Peuters vinden in bad gaan dan ook heel erg leuk. Zeker als er leuk speelgoed in de badkuip drijft. Maar voor welk speelgoed kies je dan? En waarom zou je op zoek gaan naar badspeelgoed zonder gaatje?

tips baby fotoboek maken eerste jaar albelli

Waarom badspeelgoed zonder gaatje in bad?

Speelgoed voor in bad, waarschijnlijk ligt je badkamer er vol mee. Maar is het je wel eens opgevallen dat het meeste badspeelgoed een gaatje heeft? Leuk voor het vertier hoor, laat het speeltje zichzelf volzuigen met water en daarna spetter je iemand helemaal nat.
Maar door dat gaatje blijft er ook na iedere baddersessie water achter in dat speeltje. En in die vochtige warme badkamer groeien schimmels heel snel. Ook in badspeeltjes. Jouw kleine peuter stopt waarschijnlijk alles in zijn mond, ook die speeltjes. Nou, de rest hoef ik niet uit te leggen denk ik.

cheezzbaby banner

Het leukste badspeelgoed zonder gaatje!

 1. Nuby Drijvende Octopus

  nuby octopus badspeelgoed zonder gaatje
  Een heel leuk spelletje voor in bad. Een octopus die blijft drijven, met losse ringen die je om zijn tentakels moet gooien.

 2. Munchkin Badletters en Nummers

  Munchkin Badletters en Nummers
  Letters die blijven plakken aan bad en aan de tegels. Leuk en leerzaam. Met de kleine kinderen kan je kleuren oefenen, en de grotere kinderen kunnen woordjes maken.

 3. Oli and Carol

  Oli and Carol badspeelgoed zonder gaatje
  Alle speeltjes worden gemaakt van natuurrubber van de Hevea boom uit Maleisië (daar wordt Sophie de Giraf ook van gemaakt).

  Ze zijn vrij van BPA en PVC en biologisch afbreekbaar. Hartstikke duurzaam dus! Deze leuke bootjes en eendjes zijn zonder gaatje en zijn dus veilig om mee te spelen. Er zijn trouwens nog veel meer vormpjes, zoals een auto of zelfs een paddenstoel!

 4. Sophie de Giraf

  Ook van dit bekende en schattige girafje zijn leuke badspeeltjes te koop.

 5. Tikiri badspeeltjes

  Een sneeuwuil, ijsbeer, flamingo, kuikentje, schaap, eekhoorn, varken, walvis, koe, zeepaardje of dolfijn? Welk diertje je ook zoekt, in elk beestje zit een belletje, maar dit is badspeelgoed zonder gaatje! Ook deze speeltjes zijn gemaakt van natuurlijk rubber.

Leuk badspeelgoed zonder gaatje is dus veel hygiënischer dan speelgoed waar wel water in blijft staan. Wil je weten hoe je dat badspeelgoed lekker schoonhoudt en opbergt? Lees dan deze tips om badspeelgoed op te bergen met de leukste opbergers!

Lees ook: Hoe vaak moet een peuter in bad? Het antwoord is niet wat je denkt!kleertjes sale 70

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019