“waterwipes
Peuter

Leuke tip voor pakjesavond! Een persoonlijke video van de Sint!

De leukste feestdag van het jaar is weer onderweg, althans, dat vind ik. Kinderen zijn weer helemaal in de ban van de Sint en zijn pieten. Er worden schoentjes gezet, wortels en bakjes water klaargezet en dagen afgeteld tot 5 december. En achter de schermen zijn wij als ouders alweer druk bezig met de voorbereidingen. Wil je de dag nog specialer maken? Kies dan voor een persoonlijke video van de Sint!

Een persoonlijke video van Sint, wat is dat?

Je kunt ervoor kiezen om een Sinterklaas langs te laten komen op Pakjesavond, of een paar Pieten. Superleuk natuurlijk, maar voor veel kinderen ook best wel heel spannend. Vooral kleine kinderen vinden Sinterklaas geweldig, zolang hij maar op afstand blijft.
Het Sinterklaas journaal kijken ze met open mond en ze hangen aan de lippen van Sinterklaas. Maar zo in het echt in je eigen woonkamer? Dat is misschien eigenlijk best wel eng, zeker als jouw peuter bang is voor Sinterklaas.

Kies daarom voor een persoonlijke video van de Sint! Speciaal ingesproken voor jouw kinderen, met een echte persoonlijke boodschap. Ze zullen niet weten wat ze zien! Je kan dit leuke cadeau hier bestellen voor slechts €14,95Hoe maakt Sint de video persoonlijk?

Maar hoe krijg je het nu voor elkaar dat Sint een video maakt die speciaal voor jouw kinderen zijn? Heel simpel, je kunt zelf de video samenstellen!

 1. Voer de naam (of namen) van jouw kind(eren) in

  Is de naam van je kindje nog niet ingesproken? Dan doet Sint dit persoonlijk voor je! Ook kies je een aantal foto’s.

 2. Persoonlijke gegevens

  Daarna vul je de naam en het geslacht van je kind in. En nu kan je de video gaan samenstellen. Kies een compliment, zoals bijvoorbeeld dat jouw peuter goed gegroeid is of al kan fietsen zonder zijwielen. Ook een hobby kan worden ingevuld, zoals buitenspelen of kleien.
  video van de sint hoe werkt het
  Daarna kies je het lievelingseten en zelfs de held van je kind. Zoals K3, Peppa Big of Freek Vonk. Maak de video compleet met een gebeurtenis, zoals een bril, beugel of voor het eerst naar zwemles.

 3. Wil je jouw kindje ‘een lesje’ leren?

  Maar dan wel op een lieve manier? Gebruik de Sint dan voor een opvoedtip. Zoals het bordje leegeten (voor net zulke grote spierballen als Sportieve Piet), beter helpen met klusjes of de jas aan de kapstok hangen. Wedden dat dit net een beetje meer indruk maakt dan wanneer mama het vraagt?

Je kunt meerdere kinderen toevoegen en Sint zelfs laten vertellen waar de pakjes verstopt zijn! Hoe leuk is dat!

Mijn ervaring met video van de Sint

Twee jaar geleden heb ik een Video van Sint laten maken voor Yinthe. Myrah was toen een half jaar en snapte er toch nog niets van. Yinthe vond het geweldig, ze was toen net vier jaar en begreep niet hoe Sint al die dingen over haar wist. Een geweldige ervaring!

Di jaar heb ik een video laten maken voor beide meiden samen. Waarin Sint aan Yinthe vertelt dat ze het zo goed doet op school, dat ze geweldig goed kan tekenen en dat ze gek is op LOL Surprise. Maar hij zegt ook dat ze best iets vaker mag helpen met kleine klusjes in huis.

Over Myrah zegt hij dat ze een grapjas is die vooral zo vrolijk moet blijven. Ook vindt hij het leuk dat ze zo gek is op kleien en Peppa Big. Maar ze krijgt ook te horen dat ze best vaker haar bordje leeg mag eten.

Ik kan niet wachten om de gezichten te zien van mijn kinderen als de video begint en ik ben heel benieuwd of Myrah het gaat herkennen. Of ze de foto’s ziet en het verhaal snapt. En of ze zo geduldig zijn dat ze aan het eind horen dat de cadeautjes in de garage staan.

Een persoonlijke video van de Sint is een geweldige manier om pakjesavond helemaal compleet te maken. De kinderen zitten veilig op schoot en hoeven niet bang te zijn voor de Sint en zijn pieten. En ze kunnen zelf de cadeaus gaan zoeken nadat de video is afgelopen. Ik kan het iedereen aanraden! Meer tips nodig? Lees dan Sinterklaas vieren met je baby of peuter! Hoe doe jij dat?.Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

2 Reacties

 1. Anna
 2. Barbara Gelens

Reageer

vadersschapsverlof 2019