Loulouka banner
Beste babyproducten

Een verhoogde Tripptrapp voor jouw kookeiland!

Niets is gezelliger dan met je hele gezin samen zijn in de keuken. En daar horen de kinderen ook bij, zélfs de allerkleinsten. Maar vaak leg je uit gemak de baby toch maar weer in de box of in de wipstoel. En dat terwijl kleine kinderen het heel leuk vinden om te kunnen zien wat er allemaal om hen heen gebeurt. Je kind ergens wegleggen is vanaf nu verleden tijd, want met de BoosterMe kan iedereen gezellig mee tafelen, ook aan een hoge tafel. Je kind kan al van kleins af aan in een Tripptrapp stoel met babyset, maar ook de peuter kan goed gebruik maken van deze verhoogde kinderstoel. Deze nieuwe stoel is namelijk een verhoogde Tripptrapp voor jouw kookeiland.

banner billendoekjes waterwipes

Hoe kan je kind veilig zitten aan een keukeneiland of hoge tafel?

In heel veel keukens vind je tegenwoordig een kookeiland of keukeneiland. Prachtig, je kunt er koken terwijl je gasten of familie bij je aan het aanrecht kunnen zitten. Samen de dag doornemen onder het genot van een wijntje of lange avonden in goed gezelschap.

Het probleem met een keukeneiland of bartafel is vaak de hoogte. Ze zijn namelijk hoger dan een gewone eettafel. Als je daar de kinderstoel bij wilt schuiven, zit je peuter veel te laag. Dat maakt het er niet gezelliger op en ook niet handiger.

Je wilt je kind graag op de juiste hoogte bij je hebben. Zo kunnen ze gezellig mee kijken en meedoen met de volwassenen, dat willen ze toch vaak het liefst. Ook kan je gemakkelijk samen koekjes bakken of pizza maken, want je zet de stoel zo aan het aanrecht.
Met de nieuwe BoosterMe kan je de Tripptrapp stoel verhogen en zo kan jouw kleintje perfect aanschuiven aan het keukeneiland of verhoogde keukentafel.

Hoe werkt de BoosterMe Tripptrapp verhoger?

In bijna elk huishouden zijn wel een of meer Tripptrapp stoelen te vinden, want ze zijn ideaal voor het gezinsleven. Met een newborn set kan de baby er vanaf de geboorte in. De stoel groeit mee met je kind. Maar met deze handige tool groeit de stoel ook mee met je keuken.

Met deze BoosterMe stoelverhoger maak je namelijk binnen een paar minuten je eigen vertrouwde Tripptrapp stoel 20 centimeter hoger. Dat is de perfecte hoogte om zo aan te kunnen schuiven aan het kookeiland of een hoge tafel. De BoosterMe wordt kant en klaar geleverd, je hoeft hem dus zelf niet meer in elkaar te zetten. Met de bijgeleverde inbussleutel heb je binnen een paar minuten je stoel op de BoosterMe gemonteerd.

Het is zo simpel, je zet de twee verhogers op de grond, schuift de stoel erin en zet hem vast met de inbussleutel. Een kind kan de was doen. En op deze manier kan je de stoel ook snel weer lager maken voor aan een normale tafel. De BoosterMe wordt gemaakt van hoogwaardige houtsoorten zodat deze duurzaam is en lang mee gaat.
Zoals je ook van de Tripptrapp gewend bent kunnen deze stoelen tegen een stootje. De BoosterMe past zich hier perfect op aan.

Kortingscode en winactie!

Misschien wil je wel een Tripptrapp maar heb je hem niet gekocht omdat hij te laag was voor aan het kookeiland. Dat is nu dus verleden tijd. Met de BoosterMe maak je in een handomdraai een verhoogde Tripptrapp. En die wil toch iedereen? Dan heb je nu geluk.

Maak kans op een gratis BoosterMe!
boosterme stoelverhoger kortingscode
Je kunt hem namelijk niet alleen hier met 10% korting bestellen met onze KORTINGSCODE: hellobooster. We mogen ook een BoosterMe weggeven!

En het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op deze handige verhoger is onderaan deze blog vertellen waarom je hem graag wilt winnen, én de Facebook post van deze blog Liken én delen. De winnaar zullen we dan na twee weken bekend maken.

Wie weet zitten jullie binnenkort ook met het hele gezin, inclusief de kinderen, aan jullie verhoogde keukentafel, bartafel of kookeiland. Wil je niet afwachten of je gewonnen hebt?
Bestel de BoosterMe dan hier met 10% korting en je geniet binnen een paar dagen al van je eigen verhoogde Tripptrapp.

top 5 beste babyfoons banner

Meer lezen

15 Reacties

 1. Avatar Lisa
 2. Avatar Yvonne
  • Avatar Redactie
 3. Avatar Vanderschueren Sanne
 4. Avatar Kaya De Moor
 5. Avatar melvin kuiper
 6. Avatar Cynthia
 7. Avatar Nikki
 8. Avatar Vanden Broecke Amke
 9. Avatar Astrid Soete
 10. Avatar Ivana
 11. Avatar Joyce
 12. Avatar Kendra Cerpentier
 13. Avatar Sofie Van Raemdonck

Reageer

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!