wishup banner
Nieuws

Een gezond Pietje versieren met La Vida Vegan!

De cadeaugidsen voor Sinterklaas vallen inmiddels weer bij iedereen in de brievenbus en de hartjes van onze kinderen beginnen alweer sneller te kloppen. Sinterklaas is weer in het land! De tijd van pepernoten en andere lekkernijen, die niet altijd even gezond zijn. Gelukkig heb je daar zelf een handje in, door te kiezen voor gezondere producten, zoals La Vida Vegan!

monuta banner sponsored

Gezond broodbeleg voor je kindje

Als jonge ouders zijn we vaak op zoek naar de beste producten voor onze kinderen. Maar vaak is de smaak van onze kinderen anders dan die van ons, ze houden van zoet, snoep en chocolade. Denk je aan gezond broodbeleg, dan denk je aan groente- of fruitspreads, geprakte avocado of hummus. Niet meteen de eerste keuze van je kind.

Gelukkig zijn er ook andere keuzes mogelijk. Heb je weleens van La Vida Vegan gehoord? Met deze verantwoorde chocoladepasta maak jij je kindje zeker gelukkig. Je koopt deze heerlijke chocoladepasta bij Ekoplaza.
gezond broodbeleg voor kinderen

Waarom is La Vida Vegan een betere keuze als broodbeleg?

De chocoladepasta’s van La Vida Vega zijn 100% vegan en passen dus perfect in een vegetarische of veganistische levensstijl. Helemaal van nu, want we kiezen er steeds vaker voor om onze kinderen vegetarisch op te voeden. Ook zijn alle smaken biologisch, fairtrade, palmolievrij, sojavrij en glutenvrij. De chocoladepasta is deels gezoet met dadels en bevat dus veel minder suiker dan de gewone chocoladepasta die je in de supermarkt koopt. Deze heerlijke chocoladepasta kan je dus zonder schuldgevoel op het brood van je kindje smeren. Of gebruiken in een traktatie voor school.
Een Pietje versieren met La Vida Vegan!

Kinderen houden ervan om lekkere recepten te maken, zeker als het te maken heeft met Sinterklaas. Ga lekker samen een Pietje versieren, een heerlijke tijdbesteding op een druilerige dag.

  • Benodigdheden: Eierkoeken, La Vida Vegan chocoladepasta (in een smaak naar keuze), chocoladevlokken of hagelslag, blauwe bessen, rode paprika, gele paprika, pepernoten, eetbaar papier.
  • Werkwijze: Leg de eierkoek op een vrolijk bordje en besmeer de koek met de La Vida Vegan chocoladepasta. Strooi vlokken of hagelslag aan de rand bovenaan de eierkoek als haren van het Pietje.

    Knip uit het eetbare papier een Pietenmuts en leg deze gedeeltelijk over de haren. Van blauwe bessen maak je twee ogen, van een pepernoot een neus en van de rode paprika een mond. De gele paprika is geschikt voor de oorbellen en klaar is je Pietje!

Winactie La Vida Vegan chocoladepasta!

Wil jij ook een gezond Pietje maken met je kinderen, of gewoon zelf verantwoord genieten van deze heerlijke chocoladepasta? We geven 3x een La Vida Vega pakketje met daarin 2 less sugar smaken chocoladepasta weg.

En het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken, is onderaan deze blog vertellen waarom je hem graag wilt winnen, én de Facebook post van deze blog Liken én delen. Drie reacties winnen het La Vida Vega pakket.

la vida vegan chocoladepasta review

Onze ervaring met La Vida Vegan chocoladepasta

Mijn dochters en ik hadden de eer om twee smaken La Vida Vegan chocoladepasta te mogen proeven. Vooral Yinthe was daar erg blij mee, want die is dol op (witte) chocoladepasta. We kozen dan ook voor de varianten Witte hazelnootpasta less sugar en de Amandel-chocoladepasta less sugar.

review gezonde chocoladepasta als broodbeleg
Nou ik kan heel kort zijn: deze vielen allebei erg in de smaak. Yinthe en Myrah vinden de witte heerlijk op een cracker of een beschuitje en ook de Amandel chocoladepasta eten ze met smaak op hun boterham. Zeker een blijvertje in onze keukenlade!

la vida vegan gezond broodbeleg kinderen

Bij ons thuis wordt inmiddels vaak gevraagd om de La Vida Vegan chocoladepasta op brood. En ook mijn man en ik eten het met smaak. Als potjes leeg zijn ga ik zeker nieuwe bestellen. Gezonder snoepen of lekker broodbeleg hoeft dus niet ongezond te zijn. Ga jij het ook proberen?Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

4 Reacties

  1. Marja Legius
  2. Delphine
  3. Suzan
  4. Karen

Reageer

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!