“babydeals
Blogs

Een eigen zwembad in de tuin deze zomer!

We hebben dit voorjaar al een aantal prachtige dagen gehad. Dagen met bijna zomerse temperaturen. Ik had nog een opblaasbadje in de garage liggen en daar heeft onze peuter al heerlijk in gesparteld. Maar dat badje is wel wat klein. Dus ben ik maar op zoek gegaan naar een groter zwembad voor het aankomende seizoen. Er zijn meerdere opties, maar wat is nou handig voor een eigen zwembad in de tuin.

prenatal banner weekaanbiedingen

Waarom kiezen voor een eigen zwembad in de tuin deze zomer?

De zomer van 2020 wordt er waarschijnlijk een die we nooit mer gaan vergeten. Het voorjaar hebben we al voornamelijk in onze eigen omgeving doorgebracht, zonder familie en vrienden om ons heen. Voor ons als volwassenen al een enorme uitdaging, maar wat denk je van de kinderen? Mogen zij door het Corona virus de hele zomer niet spelen bij vriendjes en vriendinnetjes? Moeten ze alle verjaardagen en feestjes missen?

De kans zit erin dat dit een zomer wordt waarin we meer thuis zijn dan ooit. En dan is het natuurlijk niet gek om een eigen zwembad in de tuin te hebben. Dan weet je zeker dat je kinderen zich vermaken tijdens de warme dagen die nog komen gaan. En je kunt zelf ook heerlijk genieten en afkoelen als je er aan toe bent.

Een zwembad zorgt altijd voor veel plezier voor jong en oud. Zeker als je deze zomer niet naar je favoriete camping in Spanje kan, of je all-inclusive reis met subtropisch zwemparadijs naar Turkije niet door kan gaan? Dan is een zwembad in je eigen tuin een schrale troost, maar wel een verkoelende troost waar je veel plezier van gaat hebben.
soorten kinder zwembaden voor tuin

Welke soorten zwembaden voor in de tuin zijn er?

Er zijn een hoop verschillende soorten zwembaden om uit te kiezen. Elk zwembad heeft zijn eigen voor- en misschien wel nadelen. En voor iedereen is er een passend zwembad te vinden, kijk maar eens bij Zwembaddealer.nl.
Ik heb de verschillende zwembaden voor je op een rijtje gezet, wat dacht je van:

 • Opzetzwembaden met frame

  Een opzetzwembad met frame bestaat uit een bestaand bad en een metalen frame. Hierdoor is het bad versterkt en loopt het niet volledig leeg als het lek zou raken, wat dus een voordeel is. Er zijn verschillende frames te koop, goedkopere varianten maar ook luxe, duurdere varianten. Voor elke portemonnee is er wel een opzetzwembad!

 • Voordeeldrogist Pampers banner
 • Opzetzwembaden met opblaasbare rand

  Dit zijn zwembaden waarvan alleen de bovenste rand opblaasbaar is. Dit soort opzet zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten want je hoeft alleen de opblaasrand op te blazen. Dit kan met een (voet)pomp maar ook gewoon met de mond. De kleinste variant opzetbaden staat binnen een kwartier, maar houd er wel rekening mee dat het vullen wat meer tijd kost 😉 .

 • Opzetzwembaden met pomp

  Om het water in het bad langer schoon te houden zijn er baden te koop met pomp. Bij zwembaden die langer in de tuin staan en wat ruimte innemen is het voordeliger om een pomp aan te schaffen. Het scheelt je namelijk een heleboel tijd en water (dus geld) omdat je het water niet elke keer hoeft te verversen.

 • Kinderzwembaden

  Er zijn ook speciale kinderbaden te krijgen, deze zijn ondieper en hebben een minder hoge rand. Zo kunnen de kinderen er relatief veilig in spelen en zelf in en uit klimmen. Natuurlijk moet je altijd een oogje in het zeil houden. Er zijn ook speciale babybaden te koop, en zelfs kinderzwembaden met glijbaan!

 • Opblaasbare jacuzzi

  Wil je het echte luxe aanpakken deze zomer? Kijk dan eens naar een opblaasbare jacuzzi. Lekker bubbelen in je eigen achtertuin, je hoeft dus echt geen kinderen te hebben om te kiezen voor waterpret in je eigen tuin!

 • Voor iedereen met een zwembad en kleine kinderen: Secondary drowning wat alle ouders moeten weten!

  Dus wil jij het social distancing deze zomer iets aangenamer maken? Voor jezelf, of voor je hele gezin? Kijk dan eens naar de voordelen van een eigen zwembad in de tuin. Want die voordelen, die zijn er zeker en zorgen voor uren speelplezier. Ik heb mijn keuze al gemaakt 🙂 !

  banner billendoekjes waterwipes
vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!