header banner hema
Bevalling

De mooiste bedankjes na een bevalling!

Veel vrouwen vinden het leuk om een bedankje te geven na de bevalling. Het is een belangrijke gebeurtenis in het leven waar lang naar uitgekeken is. Dat moet natuurlijk goed gevierd worden. En ook een mooie herinnering hoort daarbij. Maar wie geef je zo’n bedankje? En wat zijn leuke cadeautjes? Lees hieronder meer over bedankjes na een bevalling.

lAlles voor je baby banner

Waarom willen veel vrouwen een bedankje geven na de bevalling?

Vrouwen leven maanden toe naar het moment dat de baby geboren wordt. En misschien ook al wel heel lang naar het moment dat ze zwanger is. Alles bij elkaar is het krijgen van een baby een heel bijzonder moment in het leven. Een moment waarop alles voorgoed anders is. Dit moment willen moeders graag vieren met een speciaal bedankje. Je wilt natuurlijk je kindje showen aan de buitenwereld en meteen iets geven als aandenken.
Wie geef je allemaal een persoonlijk bedankje?

Dat is heel verschillend. Heb je een babyshower gehad? Dan is het leuk om alle aanwezigen op de babyshower een klein presentje te geven. Een blijk van waardering voor de moeite die is gedaan.

Ook bij een kraamfeest is dit een mooi idee. Als je een kraamfeest geeft, laat je alle familie en vrienden in een keer kennismaken met je pasgeboren baby. Zo heb je niet weken lang kraamvisite en ben je in een keer klaar.

Kleertjes.com korting banner

Het is leuk om iedereen een klein aandenken te geven, zoals een foto of een kaartje. Een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag. Sommige vrouwen willen ook de verloskundige of de kraamhulp bedanken.

En kleine cadeautjes kunnen ook gebruikt worden om een grotere broer of zus op te laten trakteren. Dit gaat nog over relatief kleine en goedkope cadeautjes. Maar sommige moeders kiezen er ook voor een duurder cadeaus te geven als bedankje.
geboorte bedankje geven na bevalling

Wat zijn de mooiste bedankjes na een bevalling?

Populaire kleine bedankjes zijn makkelijk zelf te maken of te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan kleine flesjes met roze of blauwe snoepjes erin. Of een klein fotootje van de baby met een leuke sleutelhanger eraan.

  • Als man je vrouw bedanken met baargoud

    Je kunt er als man natuurlijk ook voor kiezen om je vrouw te bedanken. Ze heeft het zwaar gehad en ervoor gezorgd dat jullie nu een wolk van een baby hebben. Best iets om dankbaar voor te zijn toch? Veel mannen vinden het mooi om hun vrouw ‘baargoud’ te geven als blijvende herinnering aan de geboorte van hun telg. Je kunt bijvoorbeeld een gouden armband naar keuze laten graveren met de naam en geboortedatum van de baby.

  • Iedereen bedanken met een sieraad

    Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je moeder, zusje of beste vriendin bij de bevalling aanwezig is geweest. Dan is het natuurlijk wel erg mooi om ook een sieraad te geven ter herinnering. Je kunt kiezen voor dezelfde sieraden, om het nog specialer te maken. Of misschien heb je wel een bijzondere dierbare die je erg heeft geholpen tijdens de zwangerschap en die je daarvoor graag wilt bedanken.

  • Oorbellen cadeau geven

  • Behalve armbanden zijn ook oorbellen een populair cadeau om te geven (en de krijgen). Hangers, stekers, ringen. Goud, rose en zilver. Voor iedereen zijn er oorbellen naar smaak te vinden. Mooi ingepakt in een doosje, met een lief bedankkaartje erbij is dit voor velen het perfecte cadeau.

Er zijn dus veel manieren om mensen om je heen te bedanken. Met kleine, zelfgemaakte cadeautjes of grotere, duurdere en meer duurzame cadeaus. Ga jij ook op zoek naar bedankjes voor na de bevalling?

Lees ook deze tip om jouw geliefde te bedanken met een longlife roos!prenatal banner weekaanbiedingen

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!