“waterwipes
Beste babyproducten

De beste sterrenprojector voor de kinderkamer!

Ben je op zoek naar een spectaculaire manier om de kinderkamer te verlichten? Of wil je een magisch cadeau geven aan je kind, neefje of nichtje? Een sterrenhemel lamp is dan een echte aanrader! Deze bijzondere lamp is geschikt voor alle leeftijden. Of je nu houdt van het universum of niet, met de beste sterrenprojector voor de kinderkamer creëer je een geweldige sfeer in iedere ruimte! Maar welke moet je dan kopen?

beste babyfoon bol.com

Waarom zou je een sterrenprojector kopen?

Een sterrenprojector is eigenlijk geliefd bij iedereen. Je kunt hem gebruiken om je woonkamer een bijzondere sfeer te geven, of op je slaapkamer. Maar ook als je een huisfeestje geeft, wordt dat met een LED-projector zeker een nog groter succes. Door een sterrenprojector krijgt de kamer ineens een magische look.

Maar deze lampen zijn ook erg geliefd bij ouders. Veel kleine kinderen ervaren de kleuren als rustgevend. Grote kans dus dat je kindje een stuk rustiger in slaap valt en beter slaapt met een echte sterrenhemel op zijn kamer!
Hoe gebruik je een sterrenhemel lamp?

Er zijn een heleboel verschillende sterrenprojectoren op de markt. Goedkopere ‘kinder’ varianten zijn vaak alleen goed te gebruiken in een donkere, kleinere ruimte. Sommige projecteren maar op een klein stukje van de wand of het plafond.

Maar er zijn ook genoeg projectoren die van zo’n goede kwaliteit zijn dat ook overdag de lichtshow goed te zien is. Meestal zet je een sterrenhemel lamp op een tafeltje of op de grond, zodat hij recht op het plafond richt.
Maar voor een bijzonder effect kan je er ook voor kiezen om de lamp schuin neer te zetten. Je kunt een sterrenprojector niet buiten gebruiken, er zijn wanden en plafonds nodig om te weerkaatsen, in de open lucht werkt dit niet.

Lees ook: Valt een kind sneller in slaap onder een sterrenhemel?

banner beste luchtreiniger babykamer

Welke opties zitten er op de beste sterrenprojector?

Omdat er veel verschillende sterrenprojectoren zijn heb je ze dus ook met veel verschillende opties. De beste sterrenprojector werkt met ledverlichting. Behalve dat dit zuinige verlichting is, wordt het ook niet warm. Dat maakt de lamp dus heel veilig, wat een fijn idee is voor op de kinderkamer.

Vaak kan je kiezen uit verschillende kleuren en combinaties. Je kunt de lampen vaak laten draaien, waardoor de projectie beweegt. Ook zijn er sterrenprojectoren met ingebouwde muziek of met een speaker, waarop je je eigen muziek kunt afspelen. Voor een feestje is het vaak leuk om voor gekleurde en bewegende projecties te kiezen. Maar voor een slaapkamer kies je liever voor een rustigere sterrenhemel.
banner sterrenprojector sterrenhemel lamp

De beste sterrenprojector voor de kinderkamer!

Ik ben heel erg te spreken over de Living Nine Sterren Projector. En ik ben niet de enige! Met bijna 100 reviews krijgt deze sterrenprojector 4,5 van de 5 sterren! Deze lamp is licht en niet al te groot. Hij heeft een slimme lens en zuinige ledlamp en maar liefst tien ingebouwde lichtstanden!

Voor iedere stemming is er een magische projectie. Je kunt kiezen voor rustige en drukkere kleuren en bewegingen, die je letterlijk zelf kunt samenstellen met de afstandsbediening! Daarmee kan je ook de helderheid en de snelheid van de bewegingen instellen.

Deze lamp heeft ook een ingebouwde speaker die werkt met bluetooth. Je kunt jouw telefoon er ook op aansluiten met een usb kabel. De lamp reageert op het ritme van de muziek, wat geweldig is voor een feestje. Ook kan je ondertussen jouw telefoon opladen.

Gebruik je de lamp op de kinderkamer? Dan kan je een timer instellen voor 1 of 2 uur. De sterrenprojector gaat dan vanzelf uit. Onze twee dochters zijn er gek op, maar ook mijn neefje van 10 vond hem ‘vet’. Studenten gebruiken hem voor huisfeestjes, deze beste sterrenprojector is dus echt voor alle leeftijden!
banner sterrenprojector sterrenhemel lamp

Waar te koop?

Wil je ook zo’n geweldige sfeer in je slaapkamer? Of zijn de kinderen helemaal verliefd omdat ze hem op TikTok hebben gezien? Online is de Living Nine Sterren Projector goed verkrijgbaar, onder andere bij Bol.com. En hij is ook nog eens verrassend betaalbaar!

De beste sterrenprojector gaat zorgen voor een hele fijne sfeer in jouw huis. Of je nu op zoek bent naar rust, magie of juist je feestje wilt opleuken, hiermee kan het allemaal. Help je kinderen gemakkelijker in slaap, of jezelf natuurlijk. Je blijft ernaar kijken en de projecties vervelen nooit!

De beste verlichting voor de kinderkamer!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!