luieraanbiedingen header
Nieuws

De beste outfit voor vaders tijdens een dagje uit!

Als er kinderen komen is het voor veel moeders vanzelfsprekend dat die kinderen er altijd tiptop uit moeten zien. Daarbij willen ze zichzelf nog wel eens vergeten en kiezen ze het liefste voor praktische kleding. Geldt dat voor de mannen ook wanneer ze vader worden? En als ze dan op pad gaan met hun zoon of dochter, wat is dan eigenlijk de beste outfit voor vaders tijdens een dagje uit?

prenatal extra korting banner

Wat is de beste outfit voor vaders tijdens een dagje uit?

Als je als vader een dag met de kinderen doorbrengt, kan er van alles gebeuren. Zeker als je een dagje uit gaat wil je kleding dragen die lekker zit, maar er ook leuk uit ziet. Papa moet natuurlijk wel een beetje kunnen bewegen!
Daarom is het fijn om kleding aan te hebben waarin dat gemakkelijk kan. Zoals een van deze comfortabele poloshirts met lange mouwen. Een poloshirt zit heerlijk maar staat ook nog eens netjes, want je wilt wel een beetje leuk voor de dag komen toch?
Lekker zittende kleding tijdens papadag

Niet alleen als je een dagje uit gaat wil je er als vader leuk en comfortabel bijlopen. Ook als je thuis bent met de kinderen is het fijn om goed te kunnen bewegen. Onder het eten vang je snel die omvallende beker melk om, je moet de kinderen de trap op tillen, verstoppertje spelen en naar de speeltuin fietsen. Maar ook tijdens een papadag wil je er wel stijlvol en sportief uitzien en lekker kunnen spelen met de kinderen.

verzwaringsdeken banner

Twinnen met je zoon tijdens een dagje uit

Als vader kan je er ook voor kiezen om dezelfde outfit aan te trekken als je zoon. De meeste moeders vinden dit woest aantrekkelijk als hun favoriete mannen in dezelfde outfit lopen. Twinnen met je kind is ook nog eens hartstikke hip. Hoe leuk is het als je als man een matching outfit aanschaft en moeder verrast met jullie creatie. Want vaak zijn het de moeders die de kleding klaarleggen voor hun kinderen om te dragen.

Ook als vader is het dus belangrijk (en leuk) om er goed uit te zien, ook als je een papadag hebt of een dagje uit gaat met het gezin. Kies daarom voor kleding die lekker zit, waar je goed in kunt bewegen en die er ook nog eens stijlvol uitziet.

Lees ook: Strijkvrije overhemden voor drukke vaders!luiers met korting banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019