sale kleertjes header
Peuter

Als kleine kinderen hele enge dingen zeggen!

Veel kinderen hebben wel eens een denkbeeldig vriendje en of kijken graag naar de (niet echt enge) Halloween filmpjes die op YouTube te zien zijn. Maar soms kunnen kinderen ook ineens heel eng uit de hoek komen. Ze zeggen dan zulke enge dingen dat je er als ouders de kriebels van kunt krijgen. Deze peuters praten dan over een vorig leven of dat ze dode mensen kunnen zien! Op Twitter zijn veel bizar griezelige tweets te lezen over kleine kinderen die deze enge dingen tegen hun ouders zeggen. Hieronder lees je er een aantal.

Als kleine kinderen hele enge dingen zeggen en praten over een vorig leven!

Het begon allemaal toen er een post op Twitter verscheen waarin een vader vertelde over de bizarre dingen die zijn driejarige zoon tegen hem vertelde. En vervolgens reageerden veel ouders met soortgelijke verhalen waarin hun peuter vertelde over een vorig leven en een leven na de dood. Bizarre tweets en ik weet zeker dat ook jij kippenvel krijgt bij het lezen van deze enge dingen.

 1. twitter enge dingen kleine kinderen zeggen
 2. twitter enge uitspraken peuters 3. twitter 6
 4. twitter 5
 5. prenatal banner weekaanbiedingen

  twitter 8

 6. twitter 4 enge dingen die peuters zeggen
 7. boek children that time forgot

  Wil je meer verhalen lezen zoals deze?

 8. twitter 3
 9. twitter 7 10. twitter 9 uitspraken kleine kinderen
 11. twitter 9
 12. twitter 10

Kleine kinderen hebben een rijke fantasie maar niet alles wat ze vertellen is verzonnen. Sommige van deze verhalen van ouders op Twitter of Reddit zijn zo gedetailleerd dat een kind van drie jaar het niet verzonnen kan hebben. Het zet je toch aan het denken…
Wellicht is jou dit ook overkomen. Wat is het meest enge wat jouw peuter ooit tegen je verteld heeft?

Lees ook: Wat als je peuter een enge droom of nachtmerrie heeft?banner hoofdluizen

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019