“waterwipes
Nieuws

Wat zijn moedermelk sieraden? Heb jij al zo’n mooi aandenken?

Sieraden met een speciale betekenis zijn altijd al populair geweest. Moedermelk sieraden vormen een fantastische herinnering aan de unieke periode waarin een moeder borstvoeding geeft. Deze persoonlijke sieraden zijn tegenwoordig erg populair en trendy. Heb jij er al een laten maken?

banner billendoekjes waterwipes

Wat zijn moedermelk sieraden?

De naam zegt het eigenlijk al; moedermelk sieraden zijn sieraden waarin een klein beetje moedermelk wordt verwerkt. Van moedermelk ringen tot een ketting met hanger, er is van alles mogelijk. Je kunt je dus wel voorstellen dat dit een zeer bijzonder gedenksieraad is voor alle nieuwe moeders.

Sieraden met een speciale betekenis zijn altijd al populair geweest. Moedermelk sieraden vormen een fantastische herinnering aan de unieke periode waarin een moeder borstvoeding geeft.
moedermelk ketting aandenken

Opkomst van moedermelk sieraden als aandenken aan de zwangerschap!

De periode waarin een moeder borstvoeding geeft, is een intense en vaak ook heftige periode. Echter bestempelen vrouwen het daarnaast ook als één van de mooiste periodes in hun leven. Kortom, het is een periode die absoluut herdacht moet blijven worden. Hoe kan je dit nu beter doen dan het dragen van een sieraad?

De opkomst van sieraden die organisch materiaal bevatten begon al vele jaren geleden. Zo wordt crematie-as bijvoorbeeld vaak verwerkt in gedenksieraden, maar ook melktanden of haar kan verwerkt worden in diverse sieraden. Er was dus geen enkele reden om niet ook moedermelk te verwerken in een bijzonder juweeltje.

baby kleertjes banner

Voor sommige moeders is het geven van borstvoeding niet zo gemakkelijk, of is het een emotioneel moment wanneer deze periode blijkt te stoppen. Het is dan mooi om een sentimenteel sieraad te bezitten dat de herinnering levendig houdt. Het is immers ook een periode waarin de moeder een bijzonder hechte band met haar kind heeft opgebouwd.

Een melkwitte hartjes ketting of een ring met een klein wit pareltje, deze sieraden gemaakt met moedermelk zijn prachtig om te zien. En aangezien iedere vrouw een andere stijl heeft, bestaat er een ruime collectie met daarin voor ieder wat wils.
moedermelk ring

Moedermelk sieraden in allerlei soorten en maten

Wellicht vraag jij je nu af welk soort sieraden er allemaal te vinden zijn in de moedermelk collectie. Zo heeft bijvoorbeeld de collectie van Mama Jewels moeders veel te bieden.

Draag jij graag ringen? Of ben je meer van de kettingen? Of wellicht zoek je een nieuwe bedel voor aan jouw armband. Het is allemaal mogelijk! Binnen de verschillende categorieën bestaan er bovendien diverse juweeltjes. Zo heb je de keuze tussen een ring met ronde moedermelk steen of een brede moedermelk ring met edelsteentjes. Een hartjesvormige of juist een ovale bedel, aan ieders wensen is gedacht.

De moedermelk sieraden variëren ook in kleur en materiaal. Dus of jij nu graag zilveren of gouden sieraden draagt, het maakt niet uit. Alles is mogelijk!

Lees ook: Tien keer het leukste aandenken aan de zwangerschap!startersbox zwitsal banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019