header luiers van pampers met 50% korting
Beste babyproducten

Wat is de beste kinderwagen voor in de stad?

Geen kinderwagen is hetzelfde. En ook alle kinderwagens hebben hun eigen voor- en nadelen. Ga jij vaak de natuur in, over hobbelige bospaden en door het zand? Dan wil je een kinderwagen die daar geschikt voor is. Maar ook als je alleen in de stad te vinden bent, wil je een kinderwagen die je daar goed voor kunt gebruiken. Wat is de beste kinderwagen voor in de stad en welke eigenschappen moet hij zeker hebben?

beste babyfles banner

Waar moet een kinderwagen voor in de stad aan voldoen?

Als je in de stad woont, wil je een kinderwagen die je daar goed kunt gebruiken e bepaalde eigenschappen heeft. Dus zoek je een kinderwagen die gemakkelijk te sturen is, door een drukke mensenmassa of krappe straatjes. Je wilt een kinderwagen die weinig ruimte in neemt en compact is, zodat je bijvoorbeeld gemakkelijk door een winkel kunt, of in een lift.

Maar het is ook fijn als de kinderwagen niet zo zwaar is, voor als je hem een trap op moet tillen. Woon je niet zo ruim? Dan wil je een kinderwagen die je klein op kunt vouwen, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen!
Allemaal eisen waar een goede kinderwagen voor in de stad aan moet voldoen, toch?

Lees ook: Hoe vind je een goede kinderwagen.Waar let je op?

lAlles voor je baby banner

De beste kinderwagen voor in de stad!

 1. Babyzen Yoyo

  Babyzen YoyoDeze wagen heeft niet echt een kinderwagenbak. Je koopt er een soort losse ‘slaapzak’ bij die je op de wagen kunt bevestigen. Op deze manier creëer je eigenlijk een soort babynestje, waarin je kindje heerlijk kan liggen.

  Het fijne aan deze kinderwagen is dat hij heel klein opgevouwen kan worden en dus ook gemakkelijk in een kleine auto past. Woon je in een appartement in de stad en moet je de wagen elke keer naar boven tillen? Geen probleem, hij is namelijk hartstikke licht en weegt maar 6 kilo! Hij kan tot 18 kilo aan gewicht hebben, dus jouw baby pas er best wel lang in. Ook kan je hem ik veel verschillende kleuren kopen.

 2. Bugaboo Ant

  bugaboo antDeze kinderwagen werkt eigenlijk hetzelfde als de vorige. Door een slaapzak maak je een fijne ligplek voor de baby. Op deze manier blijft ook deze kinderwagen lekker licht. Hij weegt iets meer, 7,2 kilo maar kan ook iets meer hebben. Je kindje kan hier in zitten tot hij of zij 22 kilo weegt!

 3. Stokke Beat

  stokke beat kinderwagen stadDeze kinderwagen heeft verschillende opties. Als je de complete wagen koopt, krijg je hem met een reiswieg en een zitje. Maar wil je hem goedkoper (en compacter en lichter) maken? Dan kan je kiezen voor een softbag.

  Met de softbag maak je weer een cocoon voor je baby. Zo kan je kindje toch heerlijk liggen maar heb jij niet de grote sta in de weg die een kinderwagenbak kan zijn. Ook deze kinderwagen kan je baby dragen tot hij 22 kilo weegt.

 4. Bugaboo Bee

  bugaboo bee beste kinderwagen voor de stadBij deze kinderwagen krijg je wel een ‘echte’ wieg. Hij is dan ook meteen weer iets zwaarder, zo’n 9 kilo. Bugaboo staat bekend om zijn wendbaarheid. Met deze wagen neem je dan ook de meest krappe bochten en nauwe straatjes zonder moeite. Ook is de wagen gemakkelijk in de klappen en op te vouwen, wat hem een goede kinderwagen voor in de stad maakt. Maar ook de allernieuwste Bugaboo Lynx is een topper!

 5. Lees ook: Bugaboo een bekend kinderwagen merk! Waarom zou je hier voor kiezen?

 6. Mutsy Icon Balance

  mutsy_icon_balance_kinderwagenWanneer je deze wagen inklapt is hij ongeveer net zo groot als een gewone buggy. Hij neemt dus weinig ruimte in. De wagen is comfortabel voor je kindje en heel gemakkelijk in de klappen. De wielen zijn reflecterend, je bent dus extra goed zichtbaar als je in het donker buiten bent. Wat extra handig is aan deze wagen is de reiswieg, die is namelijk ook inklapbaar!

 7. Cybex Melio

  cybex melio kinderwagen Een hele lichte wagen, slecht 6,2 kilo. Klein nadeel is dat je kindje er ook maar in mag tot hij 15 kilo weegt. Wat wel heel handig is aan deze kinderwagen is de zithoogte. Die is namelijk vrij hoog waardoor je je baby makkelijk aan tafel kunt schuiven.

  Pak je even een terrasje, dan schuif je zo je kindje bij. Deze kinderwagen is heel gemakkelijk in te klappen en kan ook blijven staan als hij ingeklapt is. De grote boodschappenmand kan tot 5 kilo aan boodschappen dragen!

Er zijn dus behoorlijk wat kinderwagens te vinden die perfect zijn voor in de stad. Van bekende merken tot minder bekende kinderwagens. Zit hier de beste kinderwagen voor in de stad bij die jij zoekt? Of heb je nog een toevoeging aan dit lijstje?

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!