zorgkiezer banner header
Nieuws

Waar moet je aan denken als je iemand een kaartje stuurt?

Wil je een geboortekaartje sturen omdat iemand die je kent een baby heeft gekregen? Dan heb je allereerst een leuk kaartje nodig. Toch is dit niet het enige waar je aan moet denken als je iemand een kaartje stuurt. Om te voorkomen dat je iets vergeet, zetten wij in deze tekst de belangrijkste zaken bij een kaartje sturen op een rijtje.

monuta banner sponsored

Waar moet je aan denken als je iemand een kaartje stuurt?

 1. Tekst op de kaart

  Voordat je een kaartje verstuurt, is het leuk om hier een persoonlijk tintje aan te geven. Dit doe je simpelweg door er een leuke tekst op te schrijven. Wil je een felicitatie geboorte kaartje versturen? Dan staat hier vaak standaard al iets als ‘gefeliciteerd’ op gedrukt. Je kunt er vervolgens alleen je eigen naam onder te zetten, maar het is leuk om er een klein tekstje bij te schrijven. De ontvanger ziet zo dat je er moeite voor hebt gedaan en dat wordt ongetwijfeld gewaardeerd.

 2. Lees ook: Wat moet op het geboortekaartje staan?
 3. Envelop

  Als je een kaartje geschreven hebt, doe je deze niet direct in de bus. De meeste mensen stoppen hem namelijk in een enveloppe. Hierdoor wordt het kaartje niet alleen beschermd, maar is het ook nog een verrassing voor de ontvanger. Vergeet dus niet om ook een enveloppe bij het kaartje te kopen. Gelukkig zit er bij veel kaartjes tegenwoordig standaard een envelop bij, maar het kan geen kwaad om dit even te controleren.

 4. Postzegels

  Heb je de kaart in een envelop gedaan en hierop de gegevens van de ontvanger geschreven? Plak er dan tot slot nog postzegels op. Zonder postzegel wordt je kaart namelijk niet bezorgd. Als je geen postzegels in huis hebt, hoef je niet eerst naar de winkel. Je kunt tegenwoordig namelijk ook online een postzegelcode kopen! Schrijf deze code op de plek waar je normaal de postzegel plakt en je kunt het kaartje versturen.

 5. Kaart posten

  Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar er zijn genoeg mensen die vergeten een kaart te posten. Heb je kerstkaarten geschreven, in een envelop gestopt, het adres erop geschreven en de postzegels geplakt? Dan belanden ze misschien op tafel of op het aanrecht, waardoor je er niet snel meer naar omkijkt.

  Post kaarten daarom direct nadat je ze geschreven hebt. Op deze manier kun je ze niet vergeten, waardoor de kans groot is dat ze op tijd afgeleverd worden bij de ontvanger(s).

baby kleertjes banner

Verstuur je kaartjes voortaan online!

Ben je al regelmatig één (of meerdere) van de bovenstaande zaken vergeten? Dan valt jouw felicitatie voor de geboorte misschien later in de bus dan gepland. De kans is groot dat je hier goed van baalt. Gelukkig kan je dit tegenwoordig voorkomen door iemand online een kaartje te sturen. Je kiest een kaart uit, bepaalt het formaat, voegt eventueel een foto of tekstje toe, vult het adres in en kiest de bezorgdatum. Nadat je afgerekend hebt, hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. Het geboorte kaartje wordt namelijk op de door jou gekozen datum bezorgd.Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!